Χαμός στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Περίπου 20 χιλιάδες επισκέπτες τα Χριστούγεννα

Χαμός στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Περίπου 20 χιλιάδες επισκέπτες τα Χριστούγεννα

«Είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Τα Καλάβρυτα είχαν χρόνια να δουν τόσους επισκέπτες» αναφέρει ο διευθυντής

Χαμός στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Περίπου 20 χιλιάδες επισκέπτες τα Χριστούγεννα
Πολύ χιόνι, κρύο, διακοπές ρεύματος αλλά και πολλοί επισκέπτες. Παραμονές των Χριστουγέννων η μεγάλη χιονόπτωση άφησε χωρίς ρεύμα χωριά των Καλαβρύτων, ακόμα και το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο οποίο οι βλάβες αποκαταστάθηκαν και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 24 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διευθυντής του Χιονοδρομικού Λεωνίδας Σπυρόπουλος μόνο χθες 26 Δεκεμβρίου το Κέντρο επισκέφτηκαν περίπου 8.000 άτομα με αποτέλεσμα να παραταθεί κατά μία ώρα η λειτουργία του και να κλείσει στις 5 το απόγευμα αντί για τις 4.

Συνολικά από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου το Κέντρο επισκέφθηκαν σύμφωνα με τον Διευθυντή του, περίπου 20.000 άτομα. «Είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Τα Καλάβρυτα είχαν χρόνια να δουν τόσους επισκέπτες» αναφέρει στο thebest.gr. «Και σήμερα έχουμε αρκετό κόσμο ενώ από το βράδυ περιμένουμε νέα χιονόπτωση», προσθέτει.Το Κέντρο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα τα βασικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση χωριών έχουν αποκατασταθεί ωστόσο η πλήρης αποκατάστασης και σε περιοχές απομακρυσμένες που δεν κατοικούνται θα πάρει πολύ καιρό ακόμα εξηγεί στο thebest.gr o Προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου Νίκος Σωτηρόπουλος: «Λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης σε χαμηλό υψόμετρο έσπασαν δεκάδες κολώνες ηλεκτροφωτισμού και εκατοντάδες σύρματα. Και σε πολλές περιπτώσεις οι γραμμές ήταν σε μεγάλο υψόμετρο όπου το χιόνι ήταν ακόμα πιο πυκνό. Αυτή τη στιγμή τα χωριά έχουν ρεύμα ωστόσο η πλήρης αποκατάσταση του δικτύου και σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν υπάρχουν κάτοικοι ή για περιπτώσεις δημόσιου φωτισμού, θα πάρει ακόμα χρόνο».

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης