Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα στα top πολυτελή ταξίδια για τους Αμερικανούς το 2018

Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα στα top πολυτελή ταξίδια για τους Αμερικανούς το 2018

Οι κρουαζιέρες στην Ευρώπη αντιπροσωπεύουν μερίδιο 22% στις προτιμήσεις ταξιδίων πολυτελείας όπως τις κατέγραψαν τα τουριστικά γραφεία ενώ η κρουαζιέρα στη Μεσόγειο συγκέντρωσε μερίδιο 18%

Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα στα top πολυτελή ταξίδια για τους Αμερικανούς το 2018
Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα είναι στα 14 πιο περιζήτητα πολυτελή ταξίδια για τους αμερικανούς το ερχόμενο 12μηνο, σύμφωνα με έρευνα της Travel Leaders Group σε αμερικανικά τουριστικά γραφεία που ειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας.

Η κρουαζιέρα στη Μεσόγειο είναι η τρίτη δημοφιλέστερη επιλογή ταξιδίου πολυτελείας, όπως φαίνεται από τα στοιχεία, με πρώτη επιλογή τα ταξίδια στην Ιταλία και δεύτερη τις κρουαζιέρες ποταμού στην Ευρώπη. Επίσης, το 92,6% των ειδικών τουριστικών πρακτόρων ανέφεραν ότι οι κρατήσεις για πολυτελή ταξίδια για το ερχόμενο 12μηνο είναι περισσότερες σε σχέση με τα επίπεδα την αντίστοιχης περυσινής περιόδου (84% είχαν αναφέρει αύξηση κρατήσεων).

Σύμφωνα με την έρευνα για τις προτιμήσεις των Αμερικανών στα πολυτελή ταξίδια το ερχόμενο 12μηνο (συμπεριέλαβε τόσο κρατήσεις όσο και διερεύνηση προορισμών), περί το 34% των τουριστικών πρακτόρων στην Travel Leaders Group ανέφεραν την Ιταλία ως κορυφαίο προορισμό διακοπών. Οι κρουαζιέρες στην Ευρώπη αντιπροσωπεύουν μερίδιο 22% στις προτιμήσεις ταξιδίων πολυτελείας όπως τις κατέγραψαν τα τουριστικά γραφεία ενώ η κρουαζιέρα στη Μεσόγειο συγκέντρωσε μερίδιο 18%.

Κλείσιμο
Δείτε την πλήρη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς το ερχόμενο 12μηνο: 
1. Ιταλία
2. Κρουαζιέρα - Ευρώπη (ποταμός)
3. Κρουαζιέρα - Ευρώπη (Μεσόγειος)
4. Ηνωμένες Πολιτείες 
5. Ιρλανδία
6. Αυστραλία
7. Μεξικό
8. Κρουαζιέρα - Καραϊβική
9. Γαλλία
10. Ισλανδία
11. Τζαμάικα
12. Νότια Αφρική
13. Αγγλία
14. Ελλάδα
15. Νέα Ζηλανδία
16. Ισπανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης