Ήρθε ο χειμώνας και το Μπάνσκο φαντάζει ιδανικός προορισμός!

Ήρθε ο χειμώνας και το Μπάνσκο φαντάζει ιδανικός προορισμός!

Όλοι, λίγο πολύ, έχουν πάει και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάνε!

Ήρθε ο χειμώνας και το Μπάνσκο φαντάζει ιδανικός προορισμός!
Ο χειμώνας έφτασε για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι λάτρεις του δεν κρατιούνται μέχρι να ξεκινήσουν οι καθιερωμένες αποδράσεις στα βουνά. Αρκετοί φυσικά είναι ήδη έτοιμοι να κάνουν την αρχή από το πιο hot χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων. 

Μπάνσκο: Ένας προορισμός που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των επίδοξων σκιέρ αλλά και των μη, επειδή μοιάζει λίγο πολύ με το καθιερωμένο, κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι. Εκεί, που ενώ ξέρεις τι σε περιμένει, δεν χάνεις την ευκαιρία να κάνεις join και την επόμενη Κυριακή!

Και επειδή μια μέρα μόνο, για να φτάσεις Βουλγαρία, δεν αρκεί, το ταξιδιωτικό γραφείο
Κλείσιμο
L.A. TRAVEL έχει φτιάξει τον αποκλειστικό οδηγό
GoBansko.com για να μπορείς να δεις λεπτομερώς τις 3ήμερες και 4ήμερες οδικές εκδρομές, που υπάρχουν με αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ, αλλά και καθημερινές για όλη την εορταστική περίοδο, για να διαλέξεις εκείνη που σε βολεύει στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει.



Με το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού να φτάνει στα 2.560 μέτρα, καταλαβαίνεις ότι οι καταβάσεις με πέδιλα και σανίδες μπορεί να είναι ατελείωτες. Ενώ, οι οργανωμένες πίστες και οι γρήγοροι ανελκυστήρες είναι οι καλύτεροι συνεργάτες για να απολαύσεις ένα τόσο απαιτητικό σπορ, όπως το σκι. 

Αν, όμως, έχεις την εντύπωση ότι 3 ημέρες εκεί θα είναι βαρετές για σένα που δεν είσαι του σκι, να σε ενημερώσουμε ότι έχεις πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, αφού δεν είσαι λάτρης του αθλήματος.

Ας τα δούμε, οπότε, αναλυτικά ξεκινώντας με μια βόλτα στο Μπαγκλόεβγκραντ. Την πρωτεύουσα της Ν.Δ. Βουλγαρίας με τα αμέτρητα καταστήματα και τα μεγάλα εμπορικά για να κάνεις τα ψώνια σου και να χαζέψεις περπατώντας στο κέντρο. Βέβαια, αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις με τα πόδια και να φτάσεις στην παλιά πόλη, για ένα απολαυστικό, ζεστό καφεδάκι, στις όχθες του ποταμού  Μπίστριτσα. 

Την επόμενη μέρα μπορείς ν’ αφιερώσεις στον εαυτό σου λίγες ώρες χαλάρωσης πηγαίνοντας για ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά της περιοχής. Και αφού θα έχεις ξεκουραστεί και αναζωογονηθεί, από το πρωί, αργά το βράδυ σε περιμένει ποτό, ξενύχτι και δυνατή μουσική στα νυχτερινά μαγαζιά που θα βρεις εκεί, όπου γίνονται συχνά τα μεγαλύτερα happenings.



Και μετά απ’ όλα αυτά, αν την τρίτη ημέρα έχεις συνέλθει από το hangover, μπορείς να σηκωθείς από το πεντάστερο κρεβάτι σου και να “πεταχτείς” στο spa του ξενοδοχείου για μασαζάκι, ενώ κάλλιστα μπορείς να κλείσεις τη μέρα σου πιο συναρπαστικά κάνοντας μια ανάβαση στο βουνό με 8Χ8 ATV!

Με λίγα λόγια, το Μπάνσκο, είναι ένα μέρος κοντινό και πολύ προσιτό για να ξεφύγεις και ν΄ αλλάξεις τις παραστάσεις σου, με ξενοδοχεία πολλών αστέρων, καλά εστιατόρια, μαγαζιά και νυχτερινή ζωή για να βγάλεις γούστα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα στη διαμονή. Ένας προορισμός που συνδυάζει τις ανέσεις με την περιπέτεια και την οικονομία. 

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις και εσύ την πολυτέλεια, μπες στο GoBansko.com, τον πιο αξιόπιστο οδηγό για την εκδρομή σου και δες αναλυτικά πακέτα και τιμές, για να μην βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου. Γι' αυτό, μη χάνεις χρόνο, πάρε μαζί σου ζεστά ρούχα, καλή διάθεση και το L.A TRAVEL, έχει φροντίσει να σου προσφέρει το καλύτερο ταξίδι στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης