PROTOTHEMA

Τουρισμός

Μετά τα Μάλια της Κρήτης

«Διώχνει» τους νεαρούς Άγγλους και ο Κάβος της Κέρκυρας

«Διώχνει» τους νεαρούς Άγγλους και ο Κάβος της Κέρκυρας

Ντρεπόμαστε για το χωριό μας και θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, λένε οι κάτοικοι, που με τις συχνές περιπολίες της αστυνομίας έχουν ήδη αλλάξει - στο ελάχιστο - την ασύδοτη παρουσία ποτού, ναρκωτικών και οργίων

Φαίνεται πως μετά τα Μάλια της Κρήτης, όπου οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να αλλάξουν την μορφή του τουρισμού στο χωριό τους, και ο Κάβος της Κέρκυρας ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και «διώχνει» τους νεαρούς Άγγλους από το γραφικό χωριουδάκι.


Μέχρι τώρα, ο Κάβος ήταν ένα από τα κέντρα της χώρας μας που συγκεντρώνονταν νεαροί Βρετανοί, που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο, ή ακόμα και πριν το τελειώσουν, με μόνο τους σκοπό να πιουν όσο αντέχουν (ή και δεν αντέχουν) και να επιδοθούν σε κάθε είδους «extreme» πράξη υπό την επήρεια αλκοόλ. Όμως, διά του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, που αποφάσισε να αλλάξει στάση, αλλά και με αφορμή την τραγωδία που συνέβη στον Λαγανά της Ζακύνθου στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, όπου ένας νεαρός Αμερικανός σκοτώθηκε μετά από καυγά σε μπαρ, τα πράγματα και στον Κάβο αρχίζουν να αλλάζουν. 


Ήδη η αστυνομία έχει πολύ πιο ενεργή παρουσία, προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη, καθώς πλέον με το που ξεκινά κάτι στο χωριό με εμπλεκόμενους μεθυσμένους Άγγλους, η αστυνομία σπεύδει ενώ με περιπολίες και απειλές πολύ αυστηρών ποινών, «κλείνει» την μουσική την ώρα που πρέπει - και χωρίς μουσική ελάχιστοι συνεχίζουν. «Δεν είναι φυσιολογικές διακοπές αυτές που κάνουν οι Άγγλοι εδώ» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου στην Daily Mail και κατηγορεί για την κατάσταση τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία, εναντίον των οποίων οι κάτοικοι έχουν καταθέσει μηνύσεις, ότι έχουν καταστρέψει τον ποιοτικό τουρισμό του Κάβου, μετατρέποντάς τον σε τόπο ασυδοσίας και ακολασίας για τους αχαλίνωτους νεαρούς. 

Οι άνθρωποι αυτοί, συνεχίζει ο πρόεδρος, κοιμούνται όλη την ημέρα, δεν αγοράζουν τίποτα, δεν πηγαίνουν σε εστιατόρια, τρώνε ένα σουβλάκι και την βγάζουν όλη νύχτα στα μπαρ που πίνουν μέχρι τελικής πτώσης. Δεν τον θέλουμε αυτόν τον τουρισμό, τονίζει, θέλουμε τους μεγαλύτερους Βρετανούς, που φέρονται πολιτισμένα και είναι οι καλύτεροι επισκέπτες. Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Vasilis12/08/201722:47

Το πρόβλημα δεν είναι οι νεαροί Εγγλέζοι τουρίστες , μπορεί να είναι Γερμανοί ; Τα ξενοδοχεία που φέρνουν τους πιτσιρικάδες είναι τρώγλες , με μαξιλάρια γεμάτα ψύλλους , είναι πάνω από είκοσι χρόνια ανακαινιστεί , που νοτμαλ άνθρωπος δεν πάει να μείνει , τώρα που ανεβαίνει ο τουρισμός θέλουν να τα ανακοινοισουνκαι δεν χρειάζονται , τους νεαρούς Εγγλέζους !!! Οι μεγάλες μονάδες που είναι τις δεκαετίας το 80- 90 είναι Iall-inclusive , τους παρέχουν Τσερνόμπιλ κοτόπουλα , το μόνο ελληνικό προϊόν είναι τα καρπούζια , και πουλάνε το brand name Greece . Αυτή είναι η Ελλάδα , πρέπει να έχει πρόβλημα η Τουρκία , Αίγυπτος , Μαρόκο, Τυνησία όλες οι μουσουλμανικές χώρες , για να πάει ο Τουρισμός καλά. Απαρχή κάνουν όλοι , είδατε κάποια ελληνική ξενοδοχειακή επιχειρήσει , να πάει εκτός Ελλάδας ; Το κράτος με τα τσακάλια τους δημόσιους υπαλλήλους κοιμάται και ονειρεύεται . Τους κτισανε τα ξενοδοχεία σχεδόν δωρεάν , κονομησανε τριάντα χρόνια , τώρα περιμένουν το ΕΣΠΑ να τους τα ανακαινίσουν !!!! Η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα είναι να είσαι μεγάλο ξενοδόχος !!!!

Απάντηση
Γυναικα11/08/201719:29

Μεθανε οι Εγγλεζοι,κ ασχημα μαλιστα ,μετα απο τις μπομπες που τους σερβιρετε..

Απάντηση
Tas11/08/201718:01

Οι Κρητικοί κατάφεραν και διώξαν τους νεαρούς Άγγλους φασαριόζους ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ. Δεν τους κλωτσήσαν σε μια σεζόν. Άλλαξανν σιγά σιγά την αγορά στην οποία απευθύνονταν. Πλέον στον νησί δεν υπάρχει μαζικός τουρισμόςς 18-35 Εγγλέζων, αλλά μαζικά μεσαία τάξη απο Ρωσία, Ισραήλ και φυσικά από τις κλασσικές αγορές της Ευρώπης. Ορίστε ένα καλό παράδειγμα

Απάντηση
Γιάννηςκ11/08/201717:29

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία