Ξεχωριστό Πάσχα στο Santa Marina Arachova

Ξεχωριστό Πάσχα στο Santa Marina Arachova

Η Αράχωβα, είναι ένας ξεχωριστός ορεινός προορισμός ιδανικός για κάθε εποχή. Μια πανέμορφη πετρόκτιστη κωμόπολη, σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του Παρνασσού

Ξεχωριστό Πάσχα στο Santa Marina Arachova
Με παραδοσιακή και ταυτόχρονα κοσμοπολίτη ατμόσφαιρα και συνδυάζοντας την ιστορική και πολιτισμική της παράδοση, προσφέρει στον επισκέπτη αμέτρητες επιλογές απόδρασης και ψυχαγωγίας. 
 
Μετά από ένα βαρύ χειμώνα με πολλές χιονοπτώσεις, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού θα είναι ανοιχτό τις ημέρες του Πάσχα προσφέροντας στους χιονοδρόμους, την μοναδική -για την Ελλάδα- ευκαιρία να εξασκήσουν το αγαπημένο τους σπορ, ακόμα και στην καρδιά της άνοιξης! Ακόμα όμως και αν δεν είστε λάτρεις του σκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αράχωβα ως βάση για κοντινές αποδράσεις και διάφορες outdoor activities, όπως πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία! 
 
Κλείσιμο


Το
Santa Marina Arachova, στο κέντρο του χωριού,  είναι η ιδανική επιλογή για να ζήσετε το Πάσχα στην Αράχωβα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα.
 


Αξιοποιήστε στο έπακρο τις διακοπές σας στο Santa Marina Arachova με ειδικές τιμές πακέτα διαμονής από τη Μεγάλη Παρασκευή έως την Δευτέρα του Πάσχα. Απολαύστε το εορταστικό μενού του Μεγάλου Σαββάτου γεμάτο από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και εκλεπτυσμένες γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Στάθη Θέρμου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με θέα την πανέμορφη Αράχωβα.


 
Το Santa Marina σας προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ και Wi-Fi. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22670 31230.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης