Το protothema.gr και η Tresor Hotels & Resorts σας ταξιδεύουν σε Πήλιο, Ζαγοροχώρια, Καρπενήσι & Μάνη!

Το protothema.gr και η Tresor Hotels & Resorts σας ταξιδεύουν σε Πήλιο, Ζαγοροχώρια, Καρπενήσι & Μάνη!

Κερδίστε μαγικά τριήμερα σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

Το protothema.gr και η Tresor Hotels & Resorts σας ταξιδεύουν σε Πήλιο, Ζαγοροχώρια, Καρπενήσι & Μάνη!

Το protothema.gr και η Tresor Hotels & Resorts σας ταξιδεύουν στην Ελλάδα και σας χαρίζουν πολυτελή διαμονή σε υπέροχα boutique ξενοδοχεία - μέλη της Tresor Hotels & Resorts!

Λάβετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό σε συνεργασία με την Tresor Hotels & Resorts, το πιο πολύτιμο δίκτυο boutique ξενοδοχείων με 31 μέλη σε 25 ονειρικούς προορισμούς στην Ελλάδα, και κερδίστε πολυτελή διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για δύο άτομα στο Κυρίμαι Hotel στη Μάνη, το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa στα Ζαγοροχώρια, το Anerada Inn Boutique Hotel στο Καρπενήσι, και το 12 Months Luxury Resort στο Πήλιο.




Πώς θα κερδίσετε

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο Διαγωνισμό είναι:

Κλείσιμο
✔Like στη σελίδα facebook του Protothema.gr 
Share το παρακάτω post ⬇️ & comment
το όνομα του φίλου/φίλης που θέλετε να πάτε μαζί το ταξίδι!



Για εκπτώσεις έως και 30% και προνόμια που κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή, γίνετε μέλος στο TClub, το πρόγραμμα πιστότητας της Tresor Hotels & Resorts εύκολα, γρήγορα και δωρεάν και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στη φόρμα εγγραφής στο τέλος του κειμένου, έως 31 Οκτωβρίου. 

Το TClub είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας της Tresor Hotels & Resorts που επιβραβεύει τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου, με αποκλειστικές εκπτώσεις, προνόμια που αναβαθμίζουν τη διαμονή τους, δώρα και προσκλήσεις σε μοναδικά events!


Τα ξενοδοχεία

Κυρίμαι Hotel

Εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, σε μια ιδανική τοποθεσία στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, τo βραβευμένο, ιστορικό Κυρίμαι Hotel δεν είναι ακόμα ένα boutique ξενοδοχείο της Μάνης, αλλά ένας υδάτινος παράδεισος που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πολυτελούς διαμονής. Εδώ, θα αισθανθείτε τη μοναδική ενέργεια του τόπου, περπατώντας στο μόλο, θαυμάζοντας τον επιβλητικό βράχο του Κάβο Γκρόσο και απολαμβάνοντας την άγρια ομορφιά του μανιάτικου τοπίου. Ξετυλίξτε ένα ένα τα μυστικά του ιστορικού ξενοδοχείου, απολαύστε πρωινό πλάι στη θάλασσα, γευτείτε υψηλή γαστρονομία στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο  και αφεθείτε στη ζεστή φιλοξενία των 22 δωματίων του Κυρίμαι.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.





Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa


Με φόντο τους επιβλητικούς πύργους της Αστράκας, το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο της Ηπείρου, διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση. Σε ένα μαγικό σκηνικό στο χωριό Μικρό Πάπιγκο, εδώ θα νιώσετε ότι η φύση του Ζαγορίου, το πρωτοποριακό design και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις, συνωμοτούν για να σας χαρίσουν την πιο ιδιαίτερη διαμονή. Γευτείτε το παραδοσιακό ηπειρώτικο πρωινό, βιώστε μια γαστρονομική εμπειρία slow food στο εστιατόριο με θέα το φαράγγι του Βίκου, παραδοθείτε στη χαλάρωση του σύγχρονου spa και απολαύστε βουτιές στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Κι έπειτα, αφεθείτε στην πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα ονειρικά δωμάτια του ξενοδοχείου σας.


Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.



Anerada Inn Boutique Hotel


Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό του Καρπενησίου, το Anerada Inn Boutique Hotel είναι ένα παραμυθένιο boutique ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει ονειρικές διακοπές στην "Ελβετία" της Ελλάδας. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές,  το Anerada Inn Boutique Hotel  αποτελείται από πέντε πανέμορφα δωμάτια και ένα υπέροχα διακοσμημένο σπίτι στον κήπο. Το μαγικό σκηνικό των εξωτερικών χώρων σας μυεί στο απόλυτο ζεστό, ρομαντικό περιβάλλον, ενώ στους εσωτερικούς χώρους η εκλεπτυσμένη αισθητική, η ανθρώπινη ζεστασιά και η αυθεντική φιλοξενία συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για ταξιδιώτες που γνωρίζουν τι αναζητούν από τις διακοπές τους.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.







12 Months Luxury Resort

Ένα καταφύγιο αναψυχής, καλαισθησίας και χαλάρωσης. Ένα πολυτελές resort που ανεβάζει τα standards της φιλοξενίας στο Πήλιο. Ο απόλυτος προορισμός σας όλες τις εποχές του χρόνου, για αναμνήσεις μιας ζωής.Ο λόγος για το 12 Months Luxury Resort, το παραμυθένιο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα σας προσφέρει ονειρικές διακοπές στο βουνό των Κενταύρων.Φωλιασμένο στην καταπράσινη φύση της Τσαγκαράδας, με μαγευτική θέα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου, το 12 Months, σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, θυμίζει ένα μικρό γραφικό χωριό που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πιο εκλεκτούς επισκέπτες την απόλυτη resort εμπειρία.Σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής στην Τσαγκαράδα, το 12 Months αποτελείται από 20 παραμυθένιες σουίτες, χτισμένες μέσα στο πυκνό δάσος από καστανιές, που θα σας προσφέρουν μια χαλαρωτική, κομψή και πολυτελή διαμονή και τους 12 μήνες του χρόνου.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.







*Κατόπιν διαθεσιμότητας και συνεννόησης με τα ξενοδοχεία. Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι και οι αργίες.

Κλήρωση 31/10/2016

Καλη Επιτυχία!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης