Σαντορίνη - Desiterra Luxury Suites

Σαντορίνη - Desiterra Luxury Suites

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος άνοιξε τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι στη Σαντορίνη. 

Σαντορίνη - Desiterra Luxury Suites
Το Desiterra Luxury Suites
είναι ένα νέο, ειδυλλιακό συγκρότημα, πλήρως αυτόνομων και ανεξάρτητων κατοικιών, στο οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει την αυθεντική ομορφιά της Σαντορίνης και την εμπειρία μιας πολυτελούς διαμονής.  

Πιστό στο όνομά του, το συγκρότημα της Desiterra, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, σε μία γαλήνια τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα από τα Φηρά με μαγευτική θέα του Αιγαίου και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. 

Κλείσιμο


Οι σουίτες της Desiterra είναι βιοκλιματικές, με ιδιωτική βεράντα και πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα φιλοξενίας 2 – 4 ατόμων, και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για οικογένειες με παιδιά όσο και για ζευγάρια, παρέες φίλων αλλά και επισκέπτες που αναζητούν την πολυτέλεια και την άνεση στις διακοπές τους.  

Έχουν κατασκευαστεί από πέτρα και ξύλο και συνδυάζουν την ομορφιά της μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής των κυκλαδίτικων νησιών με τη σύγχρονη αισθητική, που προσφέρουν στον επισκέπτη μία αξέχαστη διαμονή σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και την ενέργεια του νησιού. Στο εσωτερικό των κατοικιών κυριαρχούν οι απαλές και γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, το γαλάζιο χρώμα του Αιγαίου και το λευκό, με μικρές πινελιές παραδοσιακών ελληνικών διακοσμητικών αντικειμένων.  

Επισκεφθείτε το site του Desiterra Luxury Suites: http://www.desiterra.gr/ & τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/DesiterraSuites/ 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης