Civitel: Εναρξη συνεργασίας με την Athens Walking Tours

Civitel: Εναρξη συνεργασίας με την Athens Walking Tours

Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ηλεκτρονικά προκράτηση της ξενάγησης που θα επιλέξει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των 2 ξενοδοχείων, συνδυαστικά με άλλες προσφορές

Civitel: Εναρξη συνεργασίας με την Athens Walking Tours
Στρατηγικής σημασίας και πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η νέα συνεργασία με την ATHENS WALKING TOURS για τα ξενοδοχεία Civitel Olympic και Civitel Attik του ομίλου Civitel Hotels & Resorts.

Ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts με ιστορία πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της φιλοξενίας ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία του με την εταιρεία Athens Walking Tours, πρωτοπόρο στις ξεναγήσεις με τα πόδια στην ιστορική Αθήνα, με επαγγελματίες ξεναγούς που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία αλλά και μεγάλο πάθος για αυτό που κάνουν. 

Το ξενοδοχείo Civitel Olympic, βραβευμένο πρόσφατα ως καλύτερο Business Hotel από τα Tourism Awards 2016 αλλά και τα Hospitality Awards 2015, καθώς και το Civitel Attik καταξιωμένο ήδη στους επιχειρηματικούς κύκλους αλλά και ιδανικός προορισμός για αποδράσεις μέσα στην πόλη, προσφέρουν πλέον στους επισκέπτες τους τη δυνατότητα μίας οργανωμένης ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. 

Κλείσιμο
Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ηλεκτρονικά προκράτηση της ξενάγησης που θα επιλέξει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των 2 ξενοδοχείων, συνδυαστικά με άλλες προσφορές. Διαφορετικά, μπορεί να κάνει κράτηση στην υποδοχή του ξενοδοχείου κατά την άφιξή του.

Ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts, με γνώμονα πάντα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, θα ήθελε να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη της την Athens Walking Tours και να εγγυηθεί μία άψογη μελλοντική συνεργασία, πάντα με κεντρικό άξονα τον επισκέπτη που αναζητά γνήσιες εμπειρίες. Η συνεργασία αυτή αποτελεί για εμάς ένα ακόμα κίνητρο για συνεχή προσπάθεια και αέναη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
Τα Athens Walking Tours δήλωσαν:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Civitel για την εμπιστοσύνη του προς στις υπηρεσίες των Athens Walking Tours. Η συνεργασία δύο κορυφαίων εταιριών θα αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δημιουργήσει τις καλύτερες εμπειρίες για τους συμμετέχοντες. Ανυπομονούμε γι' αυτό!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης