Lonely Planet: Η Πελοπόννησος κορυφαίος προορισμός για το 2016

Lonely Planet: Η Πελοπόννησος κορυφαίος προορισμός για το 2016

Δείτε το βίντεο - ύμνο του Lonely Planet για την Πελοπόννησο

Lonely Planet: Η Πελοπόννησος κορυφαίος προορισμός για το 2016
Τα ιστορικά μνημεία της Πελοποννήσου, όπως η Αρχαία Ολυμπία και οι Μυκήνες μαζί με τα περίφημα κρασιά της Νεμέας «μέθυσαν» τους έμπειρους ειδικούς του έγκυρου ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet.

Η Πελοπόννησος είναι ο κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη για το 2016. Την πανέμορφη ελληνική χερσόνησο προβάλλει ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet ως τον απόλυτο προορισμό του φετινού έτους στον κατάλογο που εξέδωσε ενώ ακολουθούν πόλεις στην Δανία, την Γαλλία, την Ισπανία και τις περίφημες Δαλματικές ακτές.

Κλείσιμο


Στην Πελοπόννησο οι ειδικοί του Lonely Planet συστήνουν στον υποψήφιο επισκέπτη τα αρχαία της μνημεία, όπως είναι η Αρχαία Ολυμπία και οι Μυκήνες, αλλά ακόμα και την περιοχή της Νεμέας, για την οποία δεν παραλείπουν να αναφέρουν το καλό κρασί που παράγει. Επίσης, ο ταξιδιωτικός οδηγός κάνει λόγο για το καλό λάδι και τον γνωστό ελληνικό καφέ, που οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν.

Στο Lonely Planet η Πελοπόννησος παρουσιάζεται ως η νοτιότερη περιοχή της Ελλάδας, που χαρακτηρίζεται από ορεινό εσωτερικό και δαντελωτές ακτές, ενώ ο ταξιδιωτικός οδηγός αναφέρει για τους Βρετανούς τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν την περιοχή ότι πρόσφατα η British Airways έχει βάλει δρομολόγια κατευθείαν από το Χήθροου στην μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου, την Καλαμάτα.



Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί του 2016 στην Ευρώπη σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet

1. Πελοπόννησος, Ελλάδα 
2. Aarhus, Δανία
3. Βενετία, Ιταλία
4. La Dordogne, Γαλλία
5. Lviv, Ουκρανία
6. Warwickshire, Αγγλία
7. Extremadura, Ισπανία
8. Κανάρια Νησιά
9. Texel, Ολλανδία
10. Βόρεια Δαλματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης