Τα Athens Walking Tours μυούν τους Σουηδούς στην ελληνική γαστρονομία

Τα Athens Walking Tours μυούν τους Σουηδούς στην ελληνική γαστρονομία

Τα Athens Walking Tours ιδρύθηκαν το 2004 προσφέροντας πλέον μια καταξιωμένη και καινοτόμο τουριστική δραστηριότητα στην Αθήνα - Έχουν τα περισσότερα θετικά reviews στο TripAdvisor από οποιονδήποτε άλλο Tour Operator.


Τα Athens Walking Tours μυούν τους Σουηδούς στην ελληνική γαστρονομία
Πλήθος Σουηδών επισκέπτονται από το πρωί του Σαββάτου την έκθεση  Grekland Panorama Med Cypern, που προβάλλει τον ελληνικό και κυπριακό τουρισμό και τη γαστρονομία. H έκθεση, που πραγματοποιείται στο ERICSSON GLOBE, είναι ανοιχτή για το κοινό το Σαββατοκύριακο, ενώ οι επαγγελματικές συναντήσεις έγιναν την Παρασκευή στο Quality Hotel Globe.

Στην έκθεση μετέχουν και τα Athens Walking Tours, που υποδέχονται ήδη τους Σουηδους επισκέπτες στο περίπτερο τους κα τους μυούν στην ελληνική γαστρονομια.Τα Athens Walking Tours ιδρύθηκαν το 2004 προσφέροντας πλέον μια καταξιωμένη και καινοτόμο τουριστική δραστηριότητα στην Αθήνα.

Τα Athens Walking Tours σήμερα προσφέρουν, καθημερινά και όλο το χρόνο, ξεναγήσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον στους επισκέπτες της Ελλάδας. Οι ξεναγήσεις γίνονται σε μικρά γκρουπ από μια ομάδα διπλωματούχων ξεναγών.Σήμερα, τα Athens Walking Tours έχουν τα περισσότερα θετικά reviews στο TripAdvisor από οποιονδήποτε άλλο Tour Operator.   Τα Athens Walking Tours θα παρουσιάσουν στο Σκανδιναβικό κοινό τις εκδρομές και τις δραστηριότητες που προσφέρουν καθημερινά στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως τα γαστρονομικά Food Tours και Cooking Lessons.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η Grekland Panorama Med CYPERN, που διοργανώνεται από τη North Events, τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού – ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΗΑΤΤΑ και το ΕλληνοΣουηδικό Επιμελητήριο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης