Φωτογραφίες: Ο «Τιτανικός» έγινε... ξενοδοχείο!

Φωτογραφίες: Ο «Τιτανικός» έγινε... ξενοδοχείο!

Με 550 άνετα δωμάτια, τρεις πισίνες και τέσσερα εστιατόρια, το πεντάστερο ξενοδοχείο Titanic Beach Lara, δεν ξεχωρίζει μόνο για την πολυτέλειά του αλλά, κυρίως, για την αρχιτεκτονική του

Φωτογραφίες: Ο «Τιτανικός» έγινε... ξενοδοχείο!
Στα νοτιοδυτικά παράλια της Τουρκίας, δεκατρία χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Αττάλειας, βρίσκεται το ξεχωριστό πολυτελές ξενοδοχείο Titanic Beach Lara. Σε σχήμα του φημισμένου κρουαζιερόπλοιου «Τιτανικός», από το οποίο άλλωστε πήρε και το όνομά του, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του την πολυτέλεια και την άνεση του ομώνυμου πλοίου, χωρίς όμως τον κίνδυνο να...βυθιστούν!


Κλείσιμο



Το ξενοδοχείο διαθέτει 550 δωμάτια με μπαλκόνια που ατενίζουν την θάλασσα, τέσσερα εστιατόρια, τρεις πισίνες, όπου υπάρχουν και σωσίβια, κατάστημα παιχνιδιών, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τέσσερα γήπεδα τένις, ανθοπωλείο, αίθουσα για σπα και μασάζ, καθώς και κάθε άλλη περιττή πολυτέλεια, που κάνει την διαμονή των επισκεπτών μοναδική. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τον περίπατό τους στο «κατάστρωμα» του ξενοδοχείου και να ζήσουν την σκηνή της ταινίας του Τζέιμς Κάμερον, «Τιτανικός», όταν ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φλέρταρε στο κατάστρωμα του πλοίου με την αγαπημένη του, Κέιτ Γουίνσλετ.





Εκτός από την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου και η διακόσμησή του, παραπέμπει στο θρυλικό κρουαζιερόπλοιο, που βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι, στις 15 Απριλίου του 1912, όταν προσέκρουσε σε παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό ωκεανό.





Ο Tarik Egemen, διευθυντής μάρκετινγκ του ξενοδοχείου, δήλωσε στην βρετανική Daily Mail: «Έχουμε εμπνευστεί από το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο "Τιτανικός", όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν το πιο πολυτελές, κομψό και άνετο κρουαζιερόπλοιο της εποχής του. Όπως το πλοίο, έτσι και εμείς, έχουμε συνδυάσει την πολυτέλεια και την άνεση με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».





Ξενοδοχεία της ίδιας αλυσίδας με το όνομα «Τιτανικός» υπάρχουν επίσης στην Κωνσταντινούπολη και στο Βερολίνο, ενώ ακόμα ένα κατασκευάζεται στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όμως εκείνα δεν έχουν το σχήμα του ομώνυμου κρουαζιερόπλοιου.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης