Οι Σκοπιανοί θέλουν να κάνουν διακοπές στη Θεσπρωτία

Οι Σκοπιανοί θέλουν να κάνουν διακοπές στη Θεσπρωτία

Γοητευμένοι από τις ομορφιές της περιοχής οι εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων των γραφείων της ΠΓΔΜ

Οι Σκοπιανοί θέλουν να κάνουν διακοπές στη Θεσπρωτία
Γοητευμένοι από τις ομορφιές της Θεσπρωτίας είναι οι εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων των γραφείων της ΠΓΔΜ, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή κατόπιν πρόσκλησης του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο των δράσεων και των ενεργειών που κάνει, για την τουριστική προβολή του τόπου.

Η Εγνατία οδός, «ενώνει» τους δύο τόπους καθώς οι αποστάσεις έχουν ελαττωθεί, ενώ παράλληλα το ταξίδι είναι ασφαλές.

Με τους τουριστικούς πράκτορες από την ΠΓΔΜ, συναντήθηκε και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως απαρχή, μιας νέας συνεργασίας στο πεδίο του τουρισμού.

Κλείσιμο
Ο Δήμαρχος κατά την συνάντηση, αναφέρθηκε στο απαράμιλλο τουριστικό προϊόν ολόκληρου του Δήμου, αλλά και γενικότερα της Θεσπρωτίας, καθώς και στη παραδοσιακή φιλοξενία.

Επιπλέον τόνισε, ότι θα στηρίξει δράσεις, σε αγαστή συνεργασία με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, που στοχεύουν στην ανάδειξη των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και στην ενίσχυση της συνεργασίας, στο εν λόγω πεδίο, με την γειτονική χώρα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλ. Πάσχος, ευχαρίστησε, για άλλη μια φορά, τον Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους και επισήμανε πως θα συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να αναπτυχθεί ο Τουρισμός στην περιοχή. Από την πλευρά τους οι τουριστικοί πράκτορες από την ΠΓΔΜ απηύθυναν πρόσκληση στους φορείς για αντίστοιχη επίσκεψη στα Σκόπια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης