«Απόβαση» 3.000 τουριστών στο Ηράκλειο!

«Απόβαση» 3.000 τουριστών στο Ηράκλειο!

Έφθασαν σήμερα το πρωί με δύο κρουαζιερόπλοια, το Aida Vita που μετέφερε πάνω από 1300 επιβάτες και το Celestyal Olympia που μετέφερε περίπου 1600 επιβάτες

«Απόβαση» 3.000 τουριστών στο Ηράκλειο!
Περίπου 3000 τουρίστες έφθασαν σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο με δύο κρουαζιερόπλοια. 

Πρόκειται για το Aida Vita που ήρθε ξανά στο λιμάνι της πόλης μετά από πέντε χρόνια μεταφέροντας πάνω από 1300 επιβάτες και το Celestyal Olympia που μετέφερε περίπου 1600 επιβάτες.

Τους επισκέπτες καλωσόρισε με παραδοσιακά κεράσματα ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ενώ μουσικοχορευτικό συγκρότημα τραγούδησε και χόρεψε σε κρητικούς ρυθμούς.

Κλείσιμο
Οι τουρίστες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία, σε παραδοσιακά χωριά και άλλα αξιοθέατα του Ηρακλείου, πριν αναχωρήσουν συνεχίζοντας τους προορισμούς τους.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Γιάννης Μπρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις επισκέψεις αυτές καθώς και για την επιστροφή στο Ηράκλειο του κρουαζιερόπλοιου Aida Vita. Πρόσφερε στον πλοίαρχο παραδοσιακά δώρα ενώ ο τελευταίος έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις αλλαγές που έγιναν στους χώρους του λιμανιού τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ αυτό τον μήνα αναμένονται στο λιμάνι του Ηρακλείου άλλα τέσσερα κρουαζιερόπλοια και συγκεκριμένα το Star Pride που έρχεται στις 14 Μαΐου με 208 επιβάτες και ακολουθεί στις 18 του μήνα με 3.100 τουρίστες το Emerald Princess, στις 19 Μαΐου το Oriana με 1.928 επιβάτες και τέλος στις 28 Μάιου το Aida Prima με 3.300 τουρίστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης