Ταξίδι στην Ρωσική Άπω Ανατολή δίπλα στις τίγρεις της Σιβηρίας!

Ταξίδι στην Ρωσική Άπω Ανατολή δίπλα στις τίγρεις της Σιβηρίας!

Εξειδικευμένο γραφείο ταξιδίων προσφέρει ένα πακέτο αξέχαστων διακοπών σε λίγους και... τολμηρούς

Ταξίδι στην Ρωσική Άπω Ανατολή δίπλα στις τίγρεις της Σιβηρίας!
Αν είστε λάτρεις του κινδύνου και των μακρινών ταξιδιωτικών προορισμών το  γραφείο Natural World Safari έχει οργανώσει για εσάς ένα ταξίδι επτά ημερών στον κατάλληλο προορισμό. Με 4.800 ευρώ στην τσέπη και πεπεισμένοι ότι μπορείτε να ζήσετε μακριά από πολυτέλεια και ανέσεις για μία εβδομάδα, το ταξιδιωτικό γραφείο σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ζωής στην Ρωσική Άπω Ανατολή.



Κλείσιμο
Προορισμός είναι η πόλη Khabarovsk και το καταφύγιο άγριων ζώων «Durminskoye Reserve», εκεί όπου ζουν οι περίφημες τίγρεις της Σιβηρίας, ένα σπάνιο είδος αιλουροειδών, που απειλείται με εξαφάνιση.



Το πακέτο των διακοπών στην Ρωσική Άπω Ανατολή προσφέρει διαμονή σε απλά καταλύματα, την συνοδεία μεταφραστή σε όλη την διάρκεια της διαμονής στην πόλη και το σπουδαιότερο ξενάγηση μέσα στο δάσος και στα μέρη που κατοικούν οι τίγρεις της Σιβηρίας από τον έμπειρο Αλέξανδρο Μπατάλοβ, ο οποίος εδώ και είκοσι χρόνια έχει αφιερώσει την ζωή του στην προστασία αυτού του είδους άγριου ζώου.



Όμως, το ταξιδιωτικό γραφείο διευκρινίζει ότι παρόλο που οι τολμηροί ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν έτοιμες φωτογραφικές μηχανές και κάμερες για να απαθανατίσουν μια ενδεχόμενη συνάντηση με τις «μεγάλες γάτες» της Σιβηρίας, κανείς δεν μπορεί να τους υποσχεθεί ότι είναι βέβαιο πως θα τις συναντήσουν...



Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μπατάλοβ ο πληθυσμός των τίγρεων της Σιβηρίας άρχισε να ελαττώνεται σημαντικά την δεκαετία του '40 και στις μέρες μας υπολογίζεται ότι υπάρχουν κάτω από 400 τίγρεις στην Ρωσική Άπω Ανατολή, στην χερσόνησο της Κορέας και στην βόρεια Κίνα, αλλά μόνο 40 από αυτές ζουν ελεύθερες στην φύση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης