Key West: Δείτε φωτογραφίες για τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό της Αμερικής

Key West: Δείτε φωτογραφίες για τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό της Αμερικής

Το νησί Key West έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες από όλον τον κόσμο που πηγαίνουν εκεί για τις διακοπές-αλλά και το γάμο- των ονείρων τους

Key West: Δείτε φωτογραφίες για τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό της Αμερικής
Τον θεωρούν ως τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό της Αμερικής. Βρίσκεται στη Φλόριντα, έχει πάντα ωραίο καιρό και μαναδική θάλασσα. Ο λόγος για τo υπέροχο και εξωτικό νησί Key West, που ανήκει στα Florida Keys της Φλόριντα και που ανακαλύφθηκε το 1521 από τον Ισπανό εξερευνητή Juan Ponce de Leon.

Το νησί αυτό έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες από όλον τον κόσμο που πηγαίνουν εκεί για τις διακοπές-αλλά και το γάμο- των ονείρων τους. Ο γνωστός διαδικτυακός ιστότοπος Elitedaily το χαρακτηρίζει μάλιστα ως τον κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό της Αμερικής για φέτος.

Στο νησάκι αυτό έζησε ο συγγραφέας Ernest Hemingway, από το 1928 μέχρι το 1939. Εδώ μάλιστα έγραψε και το “Για Ποιον Χτυπάει η Καμπάνα”. Εκτός από τον Hemingway, στους διάσημους κατοίκους του-αυτούς που έχουν ζήσει εδώ για λίγο ή πολύ-είναι και οι Tennessee Williams, Calvin Klein, Truman Capote, Ralph Lauren, Harry Truman και άλλοι.

Κλείσιμο

















































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης