Η Έλενα Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Η Έλενα Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Θα δώσει το «παρών» στην ΙΤΒ Βerlin με σκοπό την περεταίρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος 

Η Έλενα Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin η Έλενα Κουντουρά, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Για το Βερολίνο αναχώρησε σήμερα η  η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με σκοπό να παρευρεθεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin. 

Στόχος της η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη γερμανική αγορά, η αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα, καθώς επίσης και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Κλείσιμο
Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η κ. Κουντουρά θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) Τάλεμπ Ριφάι (Taleb Rifai) με τον οποίο θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων σε επί μέρους τομείς, ενώ θα συμμετάσχει στην 5η υπουργική συνάντηση για τον δρόμο του μεταξιού (Silk Road Summit) που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του Βερολίνου Μάικλ Μούλερ, (Michael Muller).

Η αναπληρωτής υπουργός, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους Ελληνικών, Γερμανικών και διεθνών ΜΜΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης