Βίντεο: Η Icelandair φέρνει το Βόρειο Σέλας κοντά σας!

Βίντεο: Η Icelandair φέρνει το Βόρειο Σέλας κοντά σας!

Η Icelandair με ένα Boeing 757 φέρνει το Βόρειο Σέλας στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική

Βίντεο: Η Icelandair φέρνει το Βόρειο Σέλας κοντά σας!
Το Βόρειο Σέλας είναι ένα σπάνιο φωτεινό ουράνιο φαινόμενο, που παρατηρείται συνήθως στις πολικές περιοχές του πλανήτη και συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει η Φύση με πολλά χρώματα και διάφορους σχηματισμούς.

Για να παρατηρήσει κανείς το Βόρειο Σέλας χρειάζεται υπομονή, καλός προγραμματισμός και μια δόση καλής τύχης. Επειδή όμως καμιά φορά δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη, η αεροπορική εταιρεία της Ισλανδίας Icelandair, είχε μια πρωτότυπη ιδέα, να φέρει το Βόρειο Σέλας στον ουρανό των χωρών της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής...

Κλείσιμο


Πώς θα γίνει αυτό; Με ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 757 που ακούει στο όνομα Helka Aurora και είναι εξοπλισμένο με τον κατάλληλο Led φωτισμό για να μοιάζει, όσο είναι δυνατόν, με το σπάνιο ουράνιο φαινόμενο!



Το αεροσκάφος θα κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό διαφόρων χωρών τους επόμενους μήνες και η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της για τις διαδρομές του Helka Aurora. Πάντως, τα πρώτα προγραμματισμένα ταξίδια του αφορούν τα δρομολόγια Ρεϊκιάβικ - Σιάτλ και Κοπεγχάγη - Βοστώνη.

Η λατινική ονομασία που έχει το Βόρειο Σέλας είναι Aurora Borealis από την Θεά των Ρωμαίων Aurora (Αυγή).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης