Το ξενοδοχείο που ανακηρύχθηκε Νο1 στον κόσμο από επισκέπτες

Το ξενοδοχείο που ανακηρύχθηκε Νο1 στον κόσμο από επισκέπτες

Βρίσκεται στις Μαλδίβες και για όσους το επισκέφθηκαν, είναι, χωρίς αμφιβολία, το πλέον πολυτελές ξενοδοχείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Το ξενοδοχείο που ανακηρύχθηκε Νο1 στον κόσμο από επισκέπτες
Το όνομα αυτού Gili Lankanfushi.

Βρίσκεται στις Μαλδίβες και για όσους το επισκέφθηκαν, είναι, χωρίς αμφιβολία, το πλέον πολυτελές ξενοδοχείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο κάθε επισκέπτης έχει έναν personal assistant, που έχει το ψευδώνυμο «κ. Παρασκευάς» (από τον Ροβινσώνα Κρούσο. Μόλις φτάσεις, σε καλωσορίζει, προσφέροντάς σου φρέσκες καρύδες και σε ξεναγεί στη βίλα σου που επιπλέει πάνω στο τιρκουάζ θαλασσινό νερό. Εχει δυο βεράντες και μια ιδιωτική πισίνα στον ωκεανό.

Κλείσιμο
Υπάρχει ακόμα και κελάρι με σοκολάτες τρούφας. Μπορεί κανείς να κάνει βόλτες με ιστιοπλοϊκό σε έρημα νησάκι, καταδύσεις σε κοραλλιογενείς υφάλους και βόλτες με ποδήλατο μέσα στη ζούγκλα.

Το Gili Lankanfushi ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ξενοδοχείο από τους χρήστες του TripAdvisor και οι βίλες του νοικιάζονται προς 1.441 δολ. τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε ένα ιδιωτικό νησί στην ατόλλη Βόρειο Μαλέ, περίπου 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Μαλδίβων στο Μαλέ.





Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης