Προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας Ελλάδας-Φινλανδίας στον τουρισμό

Προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας Ελλάδας-Φινλανδίας στον τουρισμό

Συνάντηση του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γ. Ορφανού με τον πρέσβη της Φινλανδίας στην Αθήνα, Πάουλι Μάκελα για τις δυνατότητες ενίσχυσης της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών 

Προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας Ελλάδας-Φινλανδίας στον τουρισμό
Για τις δυνατότητες ενίσχυσης της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Φινλανδίας, συζήτησαν ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, και ο πρέσβης της Φινλανδίας στην Αθήνα, Πάουλι Μάκελα, ο οποίος επισκέφθηκε τον υπουργό.

"Οι διμερείς σχέσεις βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. Συζητήσαμε για τις επενδύσεις που μπορούν να γίνουν, τόσο στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου    3908/2011 που διαχειρίζεται το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, όσο και σε άλλους τομείς, όπως είναι οι υποδομές, η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση, το εμπόριο και ο τουρισμός, όλα αυτά δηλαδή που μπορούν να μας φέρουν κοντύτερα», δήλωσε ο κ. Ορφανός.

Ο πρέσβης της Φινλανδίας τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης της συνεργασίας, κυρίως στον τομέα του τουρισμού, καθώς, όπως είπε, κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα 200.000 Φινλανδοί και εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη.     
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης