Δείτε 10 από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο

Δείτε 10 από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο

Βρίσκονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και προκαλούν εντύπωση είτε λόγω διακόσμησης είτε λόγω τοποθεσίας και παροχών

Δείτε 10 από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο
Η επιλογή του κατάλληλου ξενοδοχείου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τα γούστα ποικίλλουν συνεπώς και τα είδη των ξενοδοχείων είναι τόσα, για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τα 10 από τα πιο «περίεργα» ξενοδοχεία 
είτε λόγω διακόσμησης είτε λόγω τοποθεσίας και παροχών.
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο
www.aboutickets.com
Κλείσιμο


10. Madonna Inn Motel – San Luis Obispo, United States

Άρχισε να λειτουργεί το 1958 και βρίσκεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 101, της Καλιφόρνια. Το ακίνητο διαθέτει 110 ξεχωριστά θεματικά κιτς δωμάτια. Η όψη του κτιρίου έχει σχεδιαστεί από τους Swiss Alps. Με δωμάτια όπως το «Ζούγκλα Rock» με λεοπάρ στοιχεία, το «Old World Suite» με δερμάτινους καναπέδες και το «Starlite» να έχει αστερισμούς ζωγραφισμένους κατά μήκος των τοιχωμάτων, δεν υπάρχει βαρετό σημείο στο Madonna Inn.



9. Sala Silvergruva – Sala, Sweden

Το Sala Silvergruva είναι ένα ορυχείο που προσφέρει όλο το χρόνο εκδρομές και την ευκαιρία να βιώσετε τον ύπνο στην καταπληκτική του σουίτα. Το δωμάτιο είναι 155 μέτρα κάτω από τη γη, σε μια σπηλιά και η θερμοκρασία βρίσκεται στους δύο βαθμούς Κελσίου. Μετά την ξενάγηση σας, θα μεταφερθείτε στην κύρια σουίτα για να απολαύσετε ένα καλάθι με τυρί, μπισκότα, φρούτα, αφρώδες κρασί και σοκολάτα. Τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο δικό σας δωμάτιο στο υπόγειο για να απολαύσετε μια μακρά νύχτα ξεκούρασης και διασκέδασης μέχρι να έρθει ένας οδηγός να σας οδηγήσει στο πρωινό. Για όσους είναι κλειστοφοβικοί, μείνετε ήσυχοι καθώς το προσωπικό είναι διαθέσιμο πάντα μέσω ενδοεπικοινωνίας.



8. Hotel de Glace – Quebec City, Canada

Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Μαρτίου, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το L'Hotel de Glace στο Κεμπέκ, να κοιμηθείτε στα κρεβάτια από καθαρό πάγο σε εντυπωσιακά ιγκλού. Μεταξύ 09:00 π.μ. και 21:00 μ.μ, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα σκανδιναβικό χώρο χαλάρωσης στο χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει εξωτερική σάουνα και spa. Κατά την άφιξή σας, θα υπάρξει μια ενημερωτική συνάντηση για να βοηθήσει τους νέους επισκέπτες να μάθουν πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, καθώς και για τις πρόσθετες χρεώσεις, αφού μπορείτε να αναβαθμίσετε το δωμάτιο σε «σουίτα» με ένα τζάκι σε αυτό. Ακόμα, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος υπαίθριων δραστηριοτήτων γύρω από το ξενοδοχείο που θα σας κρατήσουν απασχολημένους.



7. Propeller Island – Berlin, Germany

Σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από τον Γερμανό καλλιτέχνη Lars, το Propeller Island είναι ένα ξενοδοχείο 30 δωματίων που ενσωματώνει πλήρως την ιδέα του να ζεις μέσα σε ένα μουσείο. Κάθε επίπλωση και αντικείμενο εντός του ξενοδοχείου είναι χειροποίητο και ιδιαίτερο. Από τις τοιχογραφίες που καλύπτουν κάθε τετραγωνικό εκατοστό των δωματίων, έως την επένδυση με γυαλί και τα κρεβάτια σε σχήμα κελί φυλακής και φέρετρα, το Propeller Island είναι αρκετό, για να κάνει κάθε λογικό άνθρωπο να αισθανθεί σαν να έχει χάσει το μυαλό του, με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο.



6. Hang Nga Guesthouse – Dalat City, Vietnam

Το Hang Nga Guesthouse, γνωστό ως «The Crazy House» χτίστηκε και σχεδιάστηκε από τον Βιετναμέζο αρχιτέκτονα Dang Viet Nga. Ο ξενώνας κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να ζουν σε παραμύθι καθώς περιλαμβάνει στοιχειά, όπως εικονικούς ιστούς αράχνης, ζώα, μανιτάρια και σπήλαια. Εμπνευσμένο από τα έργα του Σαλβαντόρ Νταλί και τη Walt Disney, κάθε ένα από τα δέκα θεματικά δωμάτια του βασίζεται σε ένα διαφορετικό ζώο. Το κτίριο συμπεριλαμβάνεται σε πολλούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα δέκα πιο παράξενα κτίρια στον κόσμο, από το περιοδικό People της Κίνας.



Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης