Ο Όμιλος Olayan «μπαίνει» στο Costa Navarino

Ο Όμιλος Olayan «μπαίνει» στο Costa Navarino

Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους παγκοσμίως «μπαίνει» σε μία από τις εμβληματικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας

Ο Όμιλος Olayan «μπαίνει» στο Costa Navarino
Ο Όμιλος Olayan, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους παγκοσμίως ανακοίνωσε σήμερα πως γίνεται συμμέτοχος σε μία από τις εμβληματικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, το Costa Navarino, με ποσοστό συμμετοχής 25% και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Έτσι, η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου πλέον κατέχει το 75% των μετοχών. Τα κεφάλαια που προκύπτουν από την αύξηση κεφαλαίου, προορίζονται για την δημιουργία και τρίτου ξενοδοχείου στην περιοχή, όπως επίσης και για ένα ακόμα γήπεδο γκολφ, επιπλέον των δύο που ήδη υπάρχουν.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συνεχίζει να ηγείται των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο της Costa Navarino, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. 

Ο Όμιλος Olayan αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς ομίλους διεθνώς, με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και συμμετοχή σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια στρατηγική του τοποθέτηση στη χώρα μας. 

«Οι δύο όμιλοι μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο όραμα για την μακροπρόθεσμη και αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης