Δείτε καταπληκτικές φωτογραφίες από την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο!

Δείτε καταπληκτικές φωτογραφίες από την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο!

Η βαθύτερη πισίνα του κόσμου έχει βάθος 40 μέτρα και περιέχει 4.300 κυβικά ιαματικό νερό - Βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Hotel Terme Millepini» στην ιταλική πόλη Montegrotto Terme, 45 χιλιόμετρα δυτικά της Βενετίας και 11 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πάδοβα

Δείτε καταπληκτικές φωτογραφίες από την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο!
Η πισίνα του ξενοδοχείου «Hotel Terme Millepini» στην Ιταλία, άνοιξε για το κοινό μόλις τον περασμένο Ιούνιο και με βάθος 40 μέτρα «πήρε τα σκήπτρα» της βαθύτερης πισίνας του κόσμου από την Nemo33 στις Βρυξέλλες, που είχε μέγιστο βάθος 34,5 μέτρα. Το όνομα της πισίνας είναι «Υ40 Deep Joy» και αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Emanuele Boaretto.
Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια κάντε κλικ στο
www.aboutickets.com

Κλείσιμο


Το ύψος της εντυπωσιακής πισίνας είναι το ίδιο με ένα κτήριο δώδεκα ορόφων ή με  το ύψος εννέα διώροφων λεωφορείων, αν τοποθετηθούν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ το όνομά της είναι εμπνευσμένο από μαθηματικά σύμβολα.



Η πισίνα είναι ιδανική για καταδύσεις ή ακόμα και για σπηλαιοκαταδύσεις, αφού διαθέτει και τεχνητά σπήλαια, ενώ η ιδανική θερμοκρασία της, που κυμαίνεται μεταξύ 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, δεν κάνει απαραίτητη την στολή καταδύσεων στους υποψήφιους επισκέπτες, που θα αποφασίσουν «να εξερευνήσουν το βυθό της».



Πάντως, όσοι επιθυμούν να θαυμάσουν την πισίνα, χωρίς να βραχούν, μπορούν να την επισκεφθούν μέσω της υποθαλάσσιας διαφανούς σήραγγας που έχει κατασκευαστεί γι' αυτό το σκοπό! Εκτός από την ελεύθερη κατάδυση η πισίνα προσφέρεται και για άλλες δραστηριότητες, όπως γυμναστική στο νερό, γυμναστική για εγκύους και υδροθεραπείες.



Ο Enzo Maiorca, «πατέρας της ελεύθερης κατάδυσης» στην Ιταλία, έκανε την εμφάνισή του στα εγκαίνια της πισίνας και η αθλήτρια ελεύθερης κατάδυσης Ilaria Molinari φόρεσε στολή γοργόνας και βούτηξε στα 40 μέτρα για να εντυπωσιάσει το κοινό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης