Θεσσαλονίκη: Πλήθος Τούρκων τουριστών στο σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ

Θεσσαλονίκη: Πλήθος Τούρκων τουριστών στο σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ

Οι 610 επιβάτες του Aegean Paradise -το 90% των οποίων είναι Τούρκοι- έχουν ήδη επιβιβαστεί σε λεωφορεία, προκειμένου να κάνουν τον γύρο της πόλης και να επισκεφθούν τα Οθωμανικά μνημεία της - Μετά την ξενάγηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Πλήθος Τούρκων τουριστών στο σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ
Το σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ είναι ο πρώτος «σταθμός» της ξενάγησης των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου «Aegean Paradise» στη Θεσσαλονίκη.

Το κρουαζιερόπλοιο «έδεσε» στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από τον Τσεσμέ της Τουρκίας και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα για τον Πειραιά.

Οι 610 επιβάτες του -το 90% των οποίων είναι Τούρκοι- έχουν ήδη επιβιβαστεί σε λεωφορεία, προκειμένου να κάνουν τον γύρο της πόλης και να επισκεφθούν τα Οθωμανικά μνημεία της. Μετά την ξενάγηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Κλείσιμο

Το «Aegean Paradise» είναι η δεύτερη και τελευταία φορά για φέτος που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επισκεφθεί και πάλι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης την επόμενη τουριστική σεζόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης