Πεντάστερο ξενοδοχείο παραδίδει μαθήματα «καλών τρόπων» σε παιδιά

Πεντάστερο ξενοδοχείο παραδίδει μαθήματα «καλών τρόπων» σε παιδιά

Το Jumeirah Carlton Tower σε συνεργασία με κατάστημα παιδικών ρούχων διοργανώνει workshops καλών τρόπων, ειδικά για παιδιά

Πεντάστερο ξενοδοχείο παραδίδει μαθήματα «καλών τρόπων» σε παιδιά
Τα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διάφορες δραστηριότητες για μεγάλους και μικρούς επισκέπτες, αλλά ξενοδοχείο που οργανώνει μαθήματα καλών τρόπων για παιδιά δεν έχει γίνει γνωστό να υπάρχει άλλο, εκτός από το Jumeirah Carlton Tower στο Λονδίνο!
Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια κάντε κλικ
εδώ


Κλείσιμο


Το πεντάστερο ξενοδοχείο σε συνεργασία με το κατάστημα παιδικών ρούχων Catiouche, διοργανώνει workshops που διδάσκουν σε παιδιά από 3 μέχρι 13 ετών καλή συμπεριφορά, ενώ ταυτόχρονα θα δίνονται μαθήματα στα παιδιά για θέματα άσκησης και διατροφής. Τα μαθήματα καλής συμπεριφοράς διδάσκονται από την επί 14 χρόνια ειδική σε αυτό τον τομέα Taryn Jahme, η οποία δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι οι καλοί τρόποι βοηθούν τα παιδιά να γίνουν σωστοί ενήλικες, αλλά βοηθούν και την κοινωνία.



Τελικός στόχος αυτών των μαθημάτων, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Catiouche, Lana Berglas, είναι τα παιδιά μέσα από τα μαθήματα, αλλά και την επαφή με τους συνομηλίκους τους, να αποκτήσουν εκτός από καλούς τρόπους, αυτοπεποίθηση που θα τα βοηθήσει να χτίσουν σωστές σχέσεις μέσα στο σχολικό περιβάλλον και μέσα στην οικογένεια.



Σύμφωνα με την διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου Katherine Gordon, τα πρώτα workshops καλής συμπεριφοράς θα αρχίσουν στο πολυτελές ξενοδοχείο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης