Φωτογραφίες: Ο «παράδεισος» του Μάρλον Μπράντο άνοιξε τις πύλες του για τους... θνητούς

Φωτογραφίες: Ο «παράδεισος» του Μάρλον Μπράντο άνοιξε τις πύλες του για τους... θνητούς

To κοραλλιογενές νησάκι Tetiaroa, στη μέση του Νότιου Ειρηνικού, βρίσκεται σε απόσταση 30 μιλίων από την Ταϊτή

Φωτογραφίες: Ο «παράδεισος» του Μάρλον Μπράντο άνοιξε τις πύλες του για τους... θνητούς
Στην παραδεισένια ατόλη στη Γαλλική Πολυνησία, όπου το πολυτελές οικολογικό θέρετρο της οικογένειας Μπράντο άνοιξε τις πύλες του την 1η Ιουλίου, ξεναγεί η 26χρονη εγγονή του θρυλικού ηθοποιού, Τούμι, το περιοδικό «Forbes». Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, κλικ εδώ!


Κλείσιμο

To κοραλλιογενές νησάκι Tetiaroa, στη μέση του Νότιου Ειρηνικού, βρίσκεται σε απόσταση 30 μιλίων από την Ταϊτή κι έγινε το καταφύγιο του Μάρλον Μπράντο όταν το ανακάλυψε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Η Ανταρσία του Μπάουντι», το 1960. Ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει αφήσει τα σημάδια του στο ονειρικό τοπίο με τα τιρκουάζ νερά, τις ανέγγιχτες παραλίες, την πλούσια χλωρίδα και πανίδα, πάνω και κάτω από το νερό.



Ο βραβευμένος με Οσκαρ σταρ γοητεύτηκε αμέσως από την εξωτική ομορφιά του. Δεν ήταν ο μόνος. Επί αιώνες το Tetiaroa αποτελούσε τόπο διακοπών για τη βασιλική οικογένεια της Ταϊτής. Ο Mπράντο ερωτεύτηκε τη ζωή στο νησί, αλλά και την 19χρονη Ταϊτινή Tarita Teriipaia, την οποία αργότερα παντρεύτηκε.



Εξι χρόνια μετά τη γνωριμία του με το νησί, ο Μπράντο αγόρασε ολόκληρη την ατόλη ύστερα από μία περίπλοκη διαδικασία, που περιλάμβανε και την υποβολή άμεσου αιτήματος στον πρόεδρο της Γαλλίας, καθώς και επικίνδυνες διαπραγματεύσεις με μία τυφλή γυναίκα, που κατοικούσε σε αυτό και υποδεχόταν όλους τους εισβολείς ανοίγοντας  πυρ με ένα τουφέκι.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης