Ιταλία, Chanel, ασύρματο internet και Nespresso ψηφίζουν οι πλούσιοι τουρίστες!

Ιταλία, Chanel, ασύρματο internet και Nespresso ψηφίζουν οι πλούσιοι τουρίστες!

Έρευνα των Small Luxury Hotels of the World ™ (SLH) για τις νέες τάσεις στον τουρισμό πολυτελείας

Ιταλία, Chanel, ασύρματο internet και Nespresso ψηφίζουν οι πλούσιοι τουρίστες!
Η Ιταλία αναδεικνύεται ως ο δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών πολυτελείας, η Chanel ως το κορυφαίο luxury brand και το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ προτιμότερο από το δωρεάν πρωινό! Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο www.aboutickets.com
και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Αυτό προκύπτει από την έρευνα των Small Luxury Hotels of the World ™ (SLH) για τις νέες τάσεις στον τουρισμό πολυτελείας, η οποία πραγματοποιήθηκε (με τη μορφή συμπλήρωσης ερωτηματολογίων) τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2014, με τη συμμετοχή πάνω από 13.000 επισκέπτων των SLH ξενοδοχείων ανά τον κόσμο.

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, σχετικά με τις πολυτελείς ταξιδιωτικές προτιμήσεις, οι γαλλικοί οίκοι βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα δημοφιλέστερα luxury brands. Ο οίκος Chanel κατέκτησε την κορυφή ενώ την ακολουθούν τα Small Luxury Hotels of the World® και ο οίκος Hermés. Ανάμεσα στα κορυφαία brands προτίμησης περιλαμβάνονται επίσης οι Prada, Louis Vuitton και Gucci.

Στο ερώτημα του αγαπημένου προορισμού πολυτελών διακοπών, η Ιταλία και οι προορισμοί εντός Ιταλίας υπερίσχυσαν, συγκεντρώνοντας το 13% των απαντήσεων. Ακολουθεί η Γαλλία και οι προορισμοί εντός Γαλλίας, αντιπροσωπεύοντας το 11,1%, ενώ οι Μαλδίβες καταλαμβάνουν την τρίτη θέση αφού τις επέλεξε το 8% των ερωτηθέντων. Οι Αυστραλοί, οι Λατινοαμερικανοί και οι κάτοικοι των ΗΠΑ, ωστόσο επέλεξαν το Παρίσι ως τον αγαπημένο τους προορισμό πολυτελών διακοπών, ενώ οι Κινέζοι, οι Γερμανοί και οι Βρετανοί προτίμησαν τις Μαλδίβες ως κορυφαίο προορισμό διακοπών.

Όσον αφορά στις παροχές δωματίου Μini Βar, όταν ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες να διαλέξουν την αγαπημένη τους παροχή εντός δωματίου, η πλειοψηφία τους (58%) επέλεξε μία μηχανή του καφέ/Nespresso, ενώ η αμέσως επόμενη επικρατέστερη επιλογή ήταν ένας σταθμός I-pod (22,8%). Αγαπημένο brand στο mini bar αναδείχθηκε η Coca-Cola, καθώς ήταν η πρώτη προτίμηση για τις περισσότερες κύριες αγορές με εξαίρεση τους Βρετανούς, τους Ρώσους και τους Αυστραλούς. Οι Βρετανοί επέλεξαν Bombay Sapphire ως το αγαπημένο τους brand από το mini bar, οι Ρώσοι το Evian, ενώ οι Αυστραλοί τη σαμπάνια Moët & Chandon.
Για φθηνά ξενοδοχεία κάντε κλικ στο
http://hotels.aboutickets.com

Εξετάζοντας την κατανάλωση των προϊόντων από το mini bar, το κρασί, η μπίρα και η σαμπάνια ήταν η κορυφαία επιλογή επί του συνόλου των αγορών (33,5%) με εξαίρεση τη γερμανική. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γερμανών (38,7%) προτίμησαν τα αναψυκτικά από τα δυνατά ποτά, τα σνακ, το κρασί, την μπίρα και τη σαμπάνια.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης