Kronen Zeitung: «Πελοπόννησος, η πατρίδα των θεών»

Kronen Zeitung: «Πελοπόννησος, η πατρίδα των θεών»

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αυστριακή εφημερίδα «ψηφίζει» Ελλάδα

Kronen Zeitung: «Πελοπόννησος, η πατρίδα των θεών»
«Η Πελοπόννησος-Ο θαυμαστός κόσμος για τους λάτρεις της Αρχαιότητας-Πατρίδα των θεών». Αυτός είναι ο τίτλος στο πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Πελοπόννησο από τη  μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αυστριακή εφημερίδα. Η «Kronen Zeitung» περιγράφει ένα τετραήμερο ταξίδι με σταθμούς στις φυσικές ομορφιές και στα αξιοθέατά της Πελοποννήσου, μαγεύοντας τους αναγνώστες της. 

Ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού είναι το Λουτράκι, «ο παλαιότερος τόπος θεραπείας και ανάπαυσης στην Ελλάδα» που, όπως σημειώνεται, βρίσκεται κοντά σε όλα τα αξιοθέατα και αποτελεί κρυφό μυστικό για όσους αναζητούν ξεκούραση, για περιηγητές, ψαράδες και κολυμβητές.

Ακολουθούν περιγραφές από τις περιηγήσεις στις Μυκήνες, στο Ναύπλιο, την Ακροναυπλία αλλά και το κάστρο στο Μπούρτζι, όπως επίσης στην Αρχαία Κόρινθο, την Επίδαυρο, τη Νεμέα καθώς επίσης και στον Ισθμό της Κορίνθου, για τη γέφυρα του οποίου σημειώνεται πως ενώνει την Πελοπόννησο με την ηπειρωτική Ελλάδα και χρησιμοποιείται κάθε χρόνο από πάνω από 1,5 εκατομμύρια τουρίστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης