Περισσότεροι από 120.000 Βούλγαροι στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα

Περισσότεροι από 120.000 Βούλγαροι στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα

Τουριστικοί παράγοντες εκτιμούν ότι, η βουλγαρική αγορά έδωσε ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά "σημάδια" για την προτίμησή της σε ελληνικούς προορισμούς

Περισσότεροι από 120.000 Βούλγαροι στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα
Περισσότεροι από 120.000 Βούλγαροι επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, επισημαίνεται σε δημοσίευμα του ιδιωτικού πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας "Novinite". Σ' αυτό προστίθεται ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, ιδίως στον σταθμό Κούλατα, αυξήθηκε αισθητά, ανακοίνωσε η συνοριακή αστυνομία της βαλκανικής αυτής χώρας.

Οι συνοριακοί σταθμοί λειτουργούν χωρίς διακοπή και καταφέρνουν να διαχειρίζονται τον μεγάλο αριθμό Βούλγαρων που αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Ελλάδα, προστίθεται σε ανακοίνωση της συνοριακής αστυνομίας που δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας "Novinite".
Κλείσιμο

"Μεγάλος αριθμός πολιτών που κατοικούν στην βουλγαρική πρωτεύουσα, επιλέγουν τα τελευταία χρόνια προορισμούς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική για να περάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού, του Πάσχα και της Πρωτοχρονιάς" υπογραμμίζεται.

"Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα υπήρξε ο πρώτος και καλύτερος προορισμός για τους πολίτες που επιλέγουν ένα σύντομο 'διάλειμμα' μακριά από το σπίτι, για να γεμίσουν τις 'μπαταρίες' τους και να επιστρέψουν" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Τουριστικοί παράγοντες εκτιμούν ότι, η βουλγαρική αγορά έδωσε ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά "σημάδια" για την προτίμησή της σε ελληνικούς προορισμούς, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης