Κεφαλογιάννη: Θα ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα

Κεφαλογιάννη: Θα ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου, διατυπώνει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η νέα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι τελευταία στοιχεία δείχνουν πως «θα μπορέσουμε τελικά να κινηθούμε κοντά στα περυσινά επίπεδα» όπως λέει...

Κεφαλογιάννη: Θα ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου, διατυπώνει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η νέα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι τελευταία στοιχεία δείχνουν πως «θα μπορέσουμε τελικά να κινηθούμε κοντά στα περυσινά επίπεδα» όπως λέει.

Η κ. Κεφαλογιάννη θεωρεί ότι είναι εφικτό να αντιστραφεί σε μεγάλο βαθμό το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε για τη χώρα τα τελευταία δυόμισι χρόνια, προκειμένου η Ελλάδα να έχει μια καλύτερη αφετηρία εκκίνησης για την επόμενη τουριστική χρονιά.

Η κ. Κεφαλογιάννη έχει όραμα για τον ελληνικό τουρισμό κι αυτό, όπως σημειώνει, είναι η άμβλυνση της εποχικότητας, η οποία αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Κάθε ενέργεια, λέει, που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί ένα κερδισμένο στοίχημα για τον ελληνικό τουρισμό.

Μάλιστα για την επίτευξη αυτού του στόχου εκτιμά ότι θα πρέπει αναπροσδιορίσουμε το αναπτυξιακό μοντέλο που θέλουμε, καθώς το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα» δεν αντιπροσωπεύει πλέον όλο το εύρος του τουριστικού μας προϊόντος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης