Το Google DNI έρχεται ξανά στην Αθήνα

Το Google DNI έρχεται ξανά στην Αθήνα

Η Google Ευρώπης αποφάσισε να ξανατιμήσει την Αθήνα, οργανώνοντας για 2η φορά το Digital News Initiative (DNI) event στο InnovAthens, το κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης. 

Το Google DNI έρχεται ξανά στην Αθήνα
Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους εκδότες να συζητήσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους με ακαδημαϊκούς ερευνητές, στελέχη της Google και εκπροσώπους των ειδήσεων. 

Το DNI είναι μια συνεργασία μεταξύ της Google και Ευρωπαϊκών εκδοτών ειδήσεων για να υποστηρίξουν την υψηλής ποιότητας δημοσιογραφία, μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Στόχος του DNI είναι να ενθαρρύνει ένα πιο βιώσιμο οικοσύστημα ειδήσεων. Το DNI επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την ανάπτυξη προϊόντων, την υποστηρίζοντας της καινοτομίας και την εκπαίδευση των δημοσιογράφων και των ειδησεογραφικών γραφείων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Google έχει επίσης δημιουργήσει ένα innovation fun, μέρος του DNI project, ύψους 150 εκατ. Ευρώ για την υποστήριξη και την τόνωση της ψηφιακή δημοσιογραφίας. 

Ανυπομονούμε να ακούσουμε ιδέες για το πως θα μπορέσει να προωθηθεί η καινοτομία και η τεχνολογία στην Ελλάδα. Μέσα στους αυριανούς ομιλητές είναι ο Eero Korhonen, Head of Strategic Partnerships, News and Publishers της Google, όπως επίσης και η Αθηνά Παχατουρίδη, Υπέυθυνη Στρατηγικών Συνεργασιών της Google. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης