Εβδομάδα βραβεύσεων για την WIND Ελλάς

Εβδομάδα βραβεύσεων για την WIND Ελλάς

12 βραβεία από δυο φορείς για προγράμματα ΕΚΕ

Εβδομάδα βραβεύσεων για την WIND Ελλάς
Με δέκα βραβεία που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς αναχώρησε χθες το βράδυ η ομάδα της εταιρείας από την απονομή των HellenicResponsibleBusinessAwards 2018.

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety
με θέμα την ανάγκη των παιδιών και των εφήβωνγια εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου. Στις τελευταίες δράσεις της εκστρατείας συγκαταλέγονται η συνεργασία με τοCSI Institute (CyberSecurityInternationalInstitute), σε ένα καινοτόμο εγχείρημα διαδικτυακής εκπαίδευσης για γονείς και η νέα τολμηρή καμπάνια αφύπνισης και ενημέρωσης των γονέων για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο με κεντρικό μήνυμα «Εύχεσαι να τις έχει δει ο άντρας σου/ η γυναίκα σου».

Κλείσιμο
Ακολούθησαν πέντε silver και τέσσερα bronze βραβεία για:

το ‘’Μυστικό της Ανάφης’’, την πρώτη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού από την εταιρεία

τη δράση ‘’Δείχνουμε το δρόμο για καλό σκοπό’’ και τα 1.500 μέλη της WINDRunningTeamπου έχουν προσφέρει την τελευταία εξαετία 543.000 Ευρώ σε 43 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς για παιδιά.

Το πρόγραμμα διαχείρισης φυσικών πόρων ‘’GoingPaperless’’για την εξοικονόμηση 36 τόνων χαρτιού χάρη στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill
Και το πρόγραμμα απασχόλησης ‘’WINDYoungTalents – GraduateTraineeProgram’’ που έχει εντάξει στην οικογένεια της εταιρείας 20 νέους απόφοιτουςαλλά newcomersστην αγορά εργασίας.

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND βραβεύθηκαν πριν λίγες μέρες και από το θεσμό των RetailBusinessAwards 2017 που αναγνώρισε τη δεύτερη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού, της Σικίνου, ως την καλύτερη πρακτική ΕΚΕ για το περασμένο έτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης