Έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών με το Vodafone Express Repair

Έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών με το Vodafone Express Repair

Η Vodafone μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επισκευάσουν την συσκευή τους με έκπτωση  30% έως 28/02, με την βοήθεια εξειδικευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών.

Έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών με το Vodafone Express Repair
Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Smartphones είναι η σπασμένη οθόνη, πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας, χαλασμένη κάμερα ή υγρασία. Με την υπηρεσία Vodafone Express Repair, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί επισκευάζουν όλες τις συσκευές των μεγαλύτερων κατασκευαστών, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Έτσι, ο χρήστης του smartphone δεν χρειάζεται να αποχωριστεί τη συσκευή του για μεγάλο διάστημα έως την επισκευή της, καθώς μπορεί άμεσα και αξιόπιστα να την επισκευάσει με εγγύηση ενός έτους και σε ανταγωνιστικές τιμές πάντα με την αξιοπιστία της Vodafone. 



Κλείσιμο
Τα καταστήματα Vodafone, με επίκεντρο τον πελάτη προσφέρουν λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία Smartphone, Tablet & αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας. Πλέον, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone παρέχεται και μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, όπου οι πελάτες μπορούν να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα με τη συσκευή τους, αλλά και να την επισκευάσουν πιο άμεσα από ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/express-repair .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης