To Facebook επιτέλους σας επιτρέπει να... μπλοκάρετε τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ

To Facebook επιτέλους σας επιτρέπει να... μπλοκάρετε τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ

Μέχρι πρόσφατα κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό για όσους το προσπάθησαν

To Facebook επιτέλους σας επιτρέπει να... μπλοκάρετε τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ
Αν ποτέ σκεφτήκατε να μπλοκάρετε τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεγκ, τότε διαβάσατε στις οθόνες σας το εξής μήνυμα: “Λάθος. Συγνώμη, υπάρχει πρόβλημα στο να μπλοκάρετε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Παρακαλούμε, προσπαθείστε ξανά”. 

Μέχρι πρόσφατα, όλες οι απόπειρες απέτυχαν και συνοδεύονταν από μήνυμα σφάλματος. Ωστόσο, η πλατφόρμα επιδιόρθωσε το πρόβλημα και πλέον κανείς δεν εξαιρείται από τις ρυθμίσεις που ισχύουν και για τους κοινούς θνητούς. 

Εάν λοιπόν θελήσετε να τον μπλοκάρετε, το Facebook σας ενημερώνει για τις απώλειες που θα επέλθουν στη ζωή του ιδρυτή του. 

Κλείσιμο
“Ο Μαρκ Ζούκερμπέργκ δεν θα μπορεί πλέον:
Να βλέπει τις αναρτήσεις στη σελίδα σας
Να σας κάνει tag
Να σας καλεί σε εκδηλώσεις ή γκρουπς
Να ξεκινήσει μια συνομιλία μαζί σας
Να σας προσθέσει σαν φίλο/φίλη”, αναφέρει η σελίδα, προσθέτοντας ότι μπορείτε απλά να “κάνετε ένα διάλλειμμα από αυτόν”, είτε βλέποντας λιγότερες αναρτήσεις είτε καμία. 

Οι συγκεκριμένες φυσικά απώλειες δεν αφορούν μόνον τον Ζούκερμπέργκ αλλά και όλους τους φίλους. Ωστόσο οι ρυθμίσεις κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς το δίκτυο υποστήριζε πάντα ότι ο ιδρυτής του δεν είχε περισσότερα προνόμια και έκανε λόγο για καθαρά τεχνικό πρόβλημα. Εκπρόσωπος του Facebook είχε υποστηρίξει ότι το σφάλμα δεν συμβαίνει σε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό, αλλά όταν “ένα άτομο έχει μπλοκαριστεί πολλές φορές. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, δημιουργείται μία τάση όπου μεγάλος αριθμός χρηστών μπλοκάρουν εσφαλμένα τον ίδιο χρήστη”. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης