Πώς αυτό το καλοκαίρι θα κάνεις το καλύτερο socializing

Πώς αυτό το καλοκαίρι θα κάνεις το καλύτερο socializing

...για να μην μένεις «έξω από τα πράγματα»

Πώς αυτό το καλοκαίρι θα κάνεις το καλύτερο socializing
Σκηνικό πρώτο: Βρίσκεσαι ήδη στο αγαπημένο σου νησί και απολαμβάνεις τις διακοπές σου με φόντο λευκά ξωκκλήσια «κρεμασμένα» πάνω από τη θάλασσα, ανατολές και ηλιοβασιλέματα. Το βλέμμα σου χάνεται στα χρώματα την ώρα που ο ήλιος βουτά στο γαλάζιο ή αναδύεται από αυτό. Κάνεις ο,τι μπορείς για να καταγράψεις σε ένα «κλικ» την εκθαμβωτική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού και να τη διαδόσεις στους φίλους σου στα social media. Θες να δημιουργήσεις τη μικρή, ημερήσια ιστορία σου στο Instagram και το Facebook, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Χρησιμοποιείς τα gigabyte με το σταγονόμετρο,  γιατί και μόνο στην ιδέα ότι ο επόμενος λογαριασμός θα είναι φουσκωμένος με μηδενικά, αφού ξεπέρασες το επιτρεπόμενο όριο, βλέπεις… κύκλους.  Μην βιαστείς να πανικοβληθείς. Μην προεξοφλήσεις ότι στη διάρκεια των διακοπών θα αποκοπείς από τις αγαπημένες σου διαδικτυακές πλατφόρμες, μένοντας «έξω από τα πράγματα». 

Σκηνικό δεύτερο
: Είσαι ακόμα στο γραφείο (σωματικά μόνο). Και μετράς ένα-ένα τα λεπτά μέχρι να σαλπάρεις και να ζήσεις (επιτέλους) τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι. Η homepage στο προφίλ σου σε Facebook, Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από ανέμελες στιγμές των φίλων σου. Τσατάρεις με την παρέα σου, στέλνεις τα «συμπεράσματα» από το μέτρημα που έχεις κάνει ήδη μόνος: «8 και σήμερα», «7 και σήμερα» κτλ… Παντού. Στο Messenger, στο WhatsApp, στο Viber. Να περνάει και η ώρα κάπως πιο ευχάριστα. Μπαίνεις στο Twitter να διαβάσεις ειδήσεις, την επικαιρότητα, να γράψεις τα δικά καυστικά σχόλια, να απαντήσεις σε άλλα των φίλων σου, να δεις «τι παίζει» στον κόσμο τελοσπάντων. Χαζεύεις στο YouTube ό,τι νέα τάση έχει βγει. Ακούς στο repeat την αγαπημένης μουσική. Με άλλα λόγια το Internet έχει γίνει ο καλύτερός σου φίλος μέχρι τη στιγμή της πολυπόθητης αναχώρησης ή μέχρι την -πρόωρη- συνειδητοποίηση ότι τα gigabyte… τελείωσαν. Τελείωσαν;;  Άντε να ψάχνεις wi-fi και άντε να πιάνεις ταχύτητες όμοιες με το 4G. Προτού σε λούσει κρύος ιδρώτας και πατήσεις οριστικό «off» στα δεδομένα, μάθε ότι δεν πρόκειται να μείνεις «έξω από τα πράγματα». Συνέχισε να μετράς τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες μέχρι να φύγεις για διακοπές, αλλά όχι και τα gigabytes του προγράμματός σου. 
Κλείσιμο

Το uploading των φωτογραφιών και των stories σου θα συνεχιστεί κανονικά και αδιάκοπα όπου και αν βρίσκεσαι. Η επικοινωνία με τους φίλους σου και το σερφάρισμα στο ίντερνετ, το ίδιο, μόλις προσθέσεις άλλον έναν «διαδικτυακό φίλο»: Το Vodafone
Pass
. Δύο λέξεις, ένας ολόκληρος ιντερνετικός κόσμος στα χέρια σου. 

Τι είναι: 

Είναι ο νέος τρόπος να χρησιμοποιείς από το κινητό σου τα αγαπημένα σου applications για social media, chatting και video, ξέγνοιαστα χωρίς να καταναλώνεις τα GIGA του βασικού σου προγράμματος ή πακέτου. 

Τι πακέτα περιλαμβάνει: 

Social PASS: για να χρησιμοποιείς ξέγνοιαστα από το κινητό το Facebook, το Instagram, το Twitter και άλλες δημοφιλή εφαρμογές 

Chat PASS: για να χρησιμοποιείς ξέγνοιαστα από το κινητό το Messenger, το Viber, το WhatsApp και Vodafone Call+ & Message+ 

Video PASS: για να χρησιμοποιείς ξέγνοιαστα από το κινητό τα πιο δημοφιλή video applications

Πώς θα το αποκτήσεις για να μην μετράς GIGA

Μπες στην εφαρμογή My Vodafone ή My Account στην ιστοσελίδα vodafone.gr και ενεργοποίησε το έξτρα πακέτο που θες. Αν το κάνεις μέχρι 31/8 θα πάρεις την προσφορά με τα 4,5 ευρώ τον μήνα. 

Info: Τα πακέτα Vodafone PASS μπορούν να τα ενεργοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές Κινητής της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, πελάτες συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης