To Huawei P10 σε μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο!

To Huawei P10 σε μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο!

To Huawei P10 σε μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο!
Το νέο Huawei P10 αποτελεί ένα smartphone υψηλής τεχνολογίας, που θα μπορούσε να συγκριθεί ακόμα και με τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, DSLR. Η συνεργασία της Huawei με τη Leica, χάρισε στο κοινό την ευκαιρία να μετατρέψουν μια απλή φωτογραφία σε επαγγελματική, με το νέο smartphone
Huawei P1O! Οι δυνατότητες που διαθέτει το ολοκαίνουργιο premium smartphone θα σε εκπλήξουν , όπως τα μοναδικά επαγγελματικά πορτρέτα, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η ασύγκριτη λειτουργία νυχτερινής λήψης, μέχρι και η ζωγραφική!  Σε αυτά τα χαρακτηριστικά κρύβεται ένα μεγάλος μέρος της επιτυχίας των επαγγελματικών φωτογραφιών που βγάζει το
Κλείσιμο
P10

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες: Αν το P9 σε άφησε έκπληκτο με τη μονοχρωματική λειτουργία που διαθέτει, τότε  το Huawei P10 με αισθητήρα 20 Megapixel, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ο φακός Leica SUMMARIT-Η, ο οποίος έχει άνοιγμα F2.2 καθώς και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, θα δημιουργήσει καλλιτεχνικές φωτογραφίες με το πασίγνωστο στιλ Leica, τις οποίες θα μπορείς να τις επεξεργαστείς με τα μοναδικά εφέ, που έχεις στη διάθεση σου από το μενού του P10



Πορτρέτα: Η 3D ανίχνευση προσώπου, με την οποία είναι εξοπλισμένη η Leica Dual-Camera 2.0 του P10 αποτελεί μια καινοτομία για τη δημιουργία πορτρέτων! Ο αριθμός των σημείων που επεξεργάζεται ταυτόχρονα το Huawei P10 αγγίζει τα 190, κάνοντας, σε συνδυασμό με το φακό, τα πορτρέτα μοναδικά σε ποιότητα και σε ακρίβεια. Επίσης με τοbokeh εφέ θα μπορείς να εστιάζεις σε συγκεκριμένα σημεία «θολώνοντας» την υπόλοιπη φωτογραφία με αποτέλεσμα τρομερά εντυπωσιακές φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου.

Selfies: Μπορεί οι selfies να είναι η νέα τάση της εποχής, όμως οι κατασκευαστές τηλεφώνων δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μπροστινή κάμερα. Για αυτό το λόγο,  η Huawei καινοτομεί κα εξοπλίζει το νέo smartphone  με μπροστινή κάμερα με την υπογραφή της Leica για να ικανοποιήσει τους φανατικούς των selfie! Ζωντανές με απόλυτη ακρίβεια και φωτεινότητα selfies θα έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις με το Huawei P10, όχι μόνο την ημέρα αλλά και το βράδυ. Και όλα αυτά χάρη στον ολοκαίνουργιο αισθητήρα των 8 Megapixel. Μια selfie μπορεί εύκολα να γίνει groufie, όταν είσαι με παρέα! Δεν χρειάζεται , όμως, να ανησυχείς γιατί η μπροστινή κάμερα ρυθμίζεται αυτόματα σε ευρυγώνια λήψη, όταν οι φίλοι σου θα σου κάνουν photobombing. 

Ζωγραφική με φως: Το P10 διαθέτει τέσσερις μοναδικές λειτουργίες που σου επιτρέπουν τη λήψη με μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική διάσταση , από τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα φώτα των αυτοκινήτων το βράδυ (Carlighttrails), το γκράφιτι ( Lightgraffiti), το νερό ( silkywater), ή ακόμα και πλάνα από τα αστέρια (startrack). Όλα αυτά είναι εφικτά, μέσω της χρήσης τρίποδου! 

Pro λειτουργία: Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θα πειστούν με το Huawei P10, καθώς μπορείς να μετατρέψεις το ISO,  να ρυθμίσεις την εστίαση, όπως και το κλείστρο! Η ισορροπία του λευκού βρίσκεται υπό το δικό σου έλεγχο! Τώρα μπορείς να συναγωνιστείς τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR. 

Μια μοναδική ποικιλία από gadgetσε περιμένουν να τα εξερευνήσεις! Για να είσαι σίγουρος πως δεν θα ξεμείνεις από μπαταρία, μπορείς να προμηθευτείς το powerbank, που διαθέτει τη τεχνολογία SuperCharge(υπερταχεία φόρτιση), που με μόλις μισή ώρα τα Huawei Ρ10 και Mate 9φορτίζουν ήδη κατά τα 50%. 

Αν είσαι πάλι όλη μέρα στο δρόμο, τότε σίγουρα θα χρειαστείς το φορτιστή αυτοκινήτου! Ή αν θέλεις να περάσεις τις φωτογραφίες σε ένα σκληρό δίσκο ή στον υπολογιστή σου, τότε ο αντάπτορας με το καλώδιο USB C/USB A σου είναι απαραίτητος!



Και αν θέλεις τις καλύτερες selfie, τότε ένα selfiestickδεν μπορεί να λείπει από τον εξοπλισμό σου! Η σωστή απόσταση θα σου εξασφαλίσει τις καλύτερες φωτογραφίες!

Αν θες και εσύ να αποκτήσεις το Huawei P10, P10 Plus και P10 lite που σου ταιριάζει με το λογισμικό ΕΜUI 5.1, η Huawei εν όψει καλοκαιριού, ξεκίνησε μια ιδιαίτερη καμπάνια για να σε επιβραβεύσει για την επιλογή σου: με την αγορά ενός Huawei P10 ή  P10 Plus  από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο τρία χρήσιμα αξεσουάρ/ gadgets (Power bank, CarSuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα smartphones Huawei P10 & P10 Plus).Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Τέλος, υπάρχει και 3η προσφορά: Για κάθε αγορά Huawei P8 lite ή P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Huawei δίνει ένα υπέροχο Selfie Stick δώρο για μοναδικές selfies στις διακοπές σας! Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης