Μάθετε Αγγλικά με 10 λεπτά την ημέρα

Μάθετε Αγγλικά με 10 λεπτά την ημέρα

Ιδανικό εργαλείο εκμάθησης το 10-minute English χρησιμοποιείται από 2,5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Μάθετε Αγγλικά με 10 λεπτά την ημέρα
Το 10-minute English, η πιο πρωτοποριακή και συναρπαστική ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης και βελτίωσης των αγγλικών, μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα, είναι η απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες για τους επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές που δε διαθέτουν πολύ χρόνο. 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, μετρώντας περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια χρήστες, διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα προγράμματα e learning, καθώς συνδυάζει ποιοτική εκπαίδευση, προηγμένη διαδραστικότητα και εξατομικευμένα μαθήματα, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε εκπαιδευόμενου. Επιπλέον, ο χρόνος μελέτης που χρειάζεται είναι μόνο  10-15 λεπτά την ημέρα.

Λόγω των προδιαγραφών, της ευελιξίας και του περιεχομένου του, το 10-minute English αποτελεί το ιδανικό σύστημα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κυρίως για όσους διαμένουν ή εργάζονται σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ενώ παρέχεται συνεχής τεχνική και παιδαγωγική υποστήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Επιπλέον παροχή της πλατφόρμας είναι η δωρεάν εγγραφή και δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών.

Το 10-minute English, αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω Internet (υπολογιστή, tablet & smartphone), είναι η ιδανική μέθοδος για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο για τη μελέτη της γλώσσας. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, περιλαμβανομένων λεπτομερών στατιστικών στοιχείων σχετικά με την πρόοδο και το ποσοστό συμμετοχής του εκπαιδευόμενου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης