Ο Mr Facebook τρώει με «απλούς Αμερικανούς»: Ετοιμάζεται για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο Mr Facebook τρώει με «απλούς Αμερικανούς»: Ετοιμάζεται για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απαρνιέται να πλούτη και αυτοπροσκαλείται σε «μέσες» οικογένειες για να γνωρίσει πώς σκέφτονται και πώς ζουν, όπως λέει

Ο Mr Facebook τρώει με «απλούς Αμερικανούς»: Ετοιμάζεται για πρόεδρος των ΗΠΑ;
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται και πάλι ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, ο ιδρυτής του Facebook, καθώς αυτή τη φορά ξεκίνησε να πραγματοποιεί έναν από τους στόχους του για το 2017: Να γνωρίσει τους «απλούς» αμερικανούς.

Έτσι λοιπόν, ταξιδεύει στις μεσοδυτικές πολιτείες, επισκέπτεται παντελώς αγνώστους και τρώει μαζί τους δείπνο, συζητώντας για τις ζωές τους, όσα τους απασχολούν και όσα ελπίζουν. 

Η αρχή έγινε με μια οικογένεια στο Οχάιο, που πριν από δυο μέρες δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, όπου ένας άγνωστος ρωτούσε αν θέλουν να προσκαλέσουν σε δείπνο έναν πλούσιο φιλάνθρωπο. Η οικογένεια Moore δέχθηκε και όταν άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους τον Μαρκ, με το γνωστό του γκρι μπλουζάκι. 

Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα είπε ο «πάτερ-φαμίλιας» Ντάνιελ Μουρ, με τον πολυεκατομμυριούχο συζήτησαν για πολιτική, φιλανθρωπία, τεχνολογία και πολλά άλλα ζητήματα. Οι φήμες λένε πως η συγκεκριμένη οικογένεια επιλέχθηκε από το επιτελείο του Ζούκεμπεργκ γιατί αυτός ζήτησε να μιλήσει με μια οικογένεια Δημοκρατικών, οι οποίοι όμως την τελευταία φορά ψήφισαν Τραμπ. 

Οι επικριτές του Mr. Facebook βρήκαν αφορμή πάντως να σχολιάσουν: «Ο καημένος ο Μαρκ, περιπλανάται στην Αμερική για να κερδίσει δωρεάν γεύματα από ευγενικούς ξένους, που χωρίς αμφιβολία λυπούνται τον νεαρό που δεν έχει λεφτά παρά μόνο για ένα γκρι t-shirt»...

Οι περισσότεροι πάντως του «καταλογίζουν» πως έχει βλέψεις για τον Λευκό Οίκο και πως έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για να αναμειχθεί με την πολιτική και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης