Έκλεισε το τμήμα παραγωγής ρούτερ η Apple

Έκλεισε το τμήμα παραγωγής ρούτερ η Apple

Η διακοπή λειτουργίας του υπεύθυνου τμήματος για τα AirPort, φαίνεται ότι αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας να «εστιάσει περισσότερο στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Apple», αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Μαρκ Γκάρμαν, συντάκτης του Bloomberg

Έκλεισε το τμήμα παραγωγής ρούτερ η Apple
Η Apple προχώρησε πρόσφατα στο κλείσιμο του τμήματος που κατασκευάζει τα ασύρματα ρούτερ της, ανακατανέμοντας τους υπαλλήλους που εργάζονταν σε αυτό σε διαφορετικές θέσεις, δίνοντας ένα τέλος στη σειρά προϊόντων AirPort, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενη δηλώσεις υπαλλήλων της εταιρείας αυτής.

Η Apple έχει διαθέσιμες 3 συσκευές ρούτερ, οι οποίες αναπτύσσονταν από το συγκεκριμένο τμήμα. Αυτές είναι το AirPort Express, το AirPort Extreme και το Time Capsule. Ωστόσο, καμία από τις συσκευές δεν έχει αναβαθμιστεί από το 2013.

Η διακοπή λειτουργίας του υπεύθυνου τμήματος για τα AirPort, φαίνεται ότι αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας να «εστιάσει περισσότερο στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Apple», αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Μαρκ Γκάρμαν, συντάκτης του Bloomberg.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η Guardian, η Apple φαίνεται πως έχει προχωρήσει επίσης στη διακοπή λειτουργίας τμημάτων κατασκευής και άλλων προϊόντων hardware.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης