Η ζήτηση για τα P9 και P9 Plus οδηγεί σε άνοδο τις πωλήσεις της Huawei

Η ζήτηση για τα P9 και P9 Plus οδηγεί σε άνοδο τις πωλήσεις της Huawei

Συνέβαλαν στην αύξηση του μεριδίου της στην παγκόσμια αγορά, εδραιώνοντάς την στην τρίτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων 

 Η ζήτηση για τα P9 και P9 Plus οδηγεί σε άνοδο τις πωλήσεις της Huawei
H Huawei ανακοίνωσε ότι τα P9 και P9 Plus, τα κορυφαία της σήμερα smartphones, έχουν πετύχει πρωτοφανείς – για τα δεδομένα της κινεζικής εταιρείας - παγκόσμιες πωλήσεις από τις 6 Απριλίου 2016, την ημέρα της επίσημης παρουσίασής τους στο Λονδίνο. Οι αποστολές του P9 και του P9 Plus έχουν υπερβεί τα 2,6 εκατομμύρια τεμάχια μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες κυκλοφορίας τους. 

Σύμφωνα με τη Huawei, το P9 κατάφερε να γίνει αμέσως ένα δημοφιλές προϊόν, αφού οι πωλήσεις του είναι 130% υψηλότερες από αυτές του P8 στις διεθνείς αγορές. Αυτά τα αποτελέσματα συνέβαλαν στην αύξηση του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς της Huawei στο 8,5%, γεγονός που φαίνεται να εδραιώνει την εταιρεία στην τρίτη θέση στον κλάδο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. 

Κλείσιμο


Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η Huawei απέστειλε 28,3 εκατομμύρια τεμάχια διεθνώς, ποσό που αντιστοιχεί σε 64% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η Huawei συνεργάστηκε με τη Leica για να δημιουργήσει τη διπλή κάμερα των P9 και P9 Plus, που είναι και το πιο δυνατό εμπορικά σημείο των δύο συσκευών.

«Έχουμε εστιάσει στη δημιουργία υψηλής ποιότητας συσκευών που επιδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην άψογη σχεδίαση και την τεχνολογική καινοτομία», σχολίασε ο Ρίτσαρντ Γιου, διευθύνων σύμβουλος του Huawei Business Consumer Group.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης