Το Euro 2016 δοκιμάζει τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Το Euro 2016 δοκιμάζει τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Καθώς η on line παρακολούθηση βίντεο εκτοξεύει την κίνηση δεδομένων ανά smartphone

Το Euro 2016 δοκιμάζει τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας
Η παρακολούθηση από βίντεο των αγώνων του Euro 2016
 θα δημιουργήσει έξι φορές υψηλότερη κίνηση δεδομένων ανά smartphone στην Ευρώπη έως το 2021, όταν στην Ανατολική Ευρώπη η κίνηση δεδομένων ανά ενεργό smartphone θα αυξηθεί από 2 σε 18 Gb τον μήνα για το διάστημα αυτό, εκτιμά η Ericsson.

Η σουηδική εταιρεία, ως βασικός συνεργάτης σημαντικών τηλεπικοινωνιακών πάροχων της Γαλλίας, παρέχει 4G λύσεις πολλαπλών πρωτοτύπων ραδιοδικτύου και στα δέκα γήπεδα που φιλοξενούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Κλείσιμο
Οι λύσεις της Ericsson υπόσχονται να παρέχουν στους φιλάθλους κάλυψη υψηλής ποιότητας κινητής ευρυζωνικής εμπειρίας. Εκατοντάδες πολλαπλά πρότυπα ραδιοδικτύου έχουν ήδη εγκατασταθεί στα γήπεδα, τα οποία θα καθιστούν ευκολότερη και γρηγορότερη την κοινή χρήση φωτογραφιών, βίντεο σύντομης διάρκειας και social media περιεχομένου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, με τη χωρητικότητα των σταδίων να κυμαίνεται από 33.000 έως 81.000 θεατές.

Το 2014, το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία κατέγραψε την εντυπωσιακή κίνηση δεδομένων ύψους 26.7 Tb, το οποίο ισοδυναμεί με 48,5 εκατομμύρια αναρτήσεις φωτογραφιών και 4,5 εκατομμύρια φωνητικών κλήσεων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης