Αυτή είναι η φωτογραφία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που «τρόμαξε» το κοινό

Αυτή είναι η φωτογραφία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που «τρόμαξε» το κοινό

Μια εικόνα από το μέλλον, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, περπατά ολομόναχος ανάμεσα σε ανθρώπους - ρομπότ

Αυτή είναι η φωτογραφία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ που «τρόμαξε» το κοινό
Στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, έγινε η παρουσίαση του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge μαζί με την κάμερα Gear 360, που θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν τα δικά τους βίντεο εικονικής πραγματικότητας.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος μίλησε για την εικονική πραγματικότητα, αφού η εταιρεία Oculus Rift, που ανήκει στο Facebook, συνεργάζεται με την Samsung στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας και έχουν δημιουργήσει μαζί το Gear VR, (μάσκες εικονικής πραγματικότητας).



Όμως, μια φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από την εκδήλωση της Κυριακής μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Στην φωτογραφία ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ εικονίζεται να περπατά ανάμεσα σε 5.000 ανθρώπους που συμμετείχαν στο συνέδριο και φορούν όλοι μάσκες εικονικής πραγματικότητας.
Κλείσιμο

Οι χρήστες στο διαδίκτυο ανέβασαν σχόλια για την επίμαχη φωτογραφία, που τρομάζει, καθώς ίσως πρόκειται για μια εικόνα από το μέλλον, για τον ζάπλουτο επιχειρηματία, που μένει ολομόναχος, ένας ηγέτης, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι για εκείνον έχουν μεταμορφωθεί σε ρομπότ που βλέπουν την ζωή τους μέσα από κάσκες εικονικής πραγματικότητας.

Ένας χρήστης έγραψε: «Μια αλληγορία από το μέλλον. Οι άνθρωποι ζουν σε εικονική πραγματικότητα και οι ηγέτες προσπερνούν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης