Lenovo K5 Note: Οθόνη FHD 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο και με τιμή πρόκληση

Lenovo K5 Note: Οθόνη FHD 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο και με τιμή πρόκληση

Η Lenovo συνεχίζει την επίθεσή της στην χαμηλή κατηγορία, παρουσιάζοντας το νέο Κ5 Note με κορυφαία specs και απίστευτη σχέση τιμής προς απόδοση

Lenovo K5 Note: Οθόνη FHD 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο και με τιμή πρόκληση
Η οικονομική σειρά της Lenovo συνεχώς και εμπλουτίζεται, αυτή τη φορά προς τα πανω. Μετά το εξαιρετικό Vibe K4 Note το οποίο παρουσίασε πριν μερικές ημέρες, ήρθε η σειρά για κάτι πιο μεγάλο και πιο πλήρες. Αλλά όχι και σημαντικά πιο ακριβό.

Το Κ5 Note είναι η νέα πρόταση για ένα πλήρες τηλέφωνο που δεν θα αδειάσει το πορτοφόλι σας. Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται ένα chip της MediaTek, το Helio P10 με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1,8GHz και στα γραφικά υπάρχει το Mali T860. 

Διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο (που είναι επεκτάσιμος με microSD), υπάρχει ηχείο με τεχνολογία Dolby Atmos, σύνδεση 4G, και τεράστια μπαταρία στα 3.500 mAh. 

Κλείσιμο
Οι κάμερες είναι δύο, μία πίσω στα 13 MP και μία αρκετά ευρυγώνια εμπρός για selfies στα 8ΜΡ. To βάρος τουε ίναι στα 165 γραμμάρια, ενώ τρέχει με 5.1 Lollipop. Όσο για την τιμή του αυτή είναι στην Κίνα περίπου στα 150 ευρώ, πραγματικά εντυπωσιακή αν αναλογιστούμε τα specs που έχει αυτή η νέα πρόταση της Lenovo.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης