Twitter: Αποχωρούν πέντε κορυφαία στελέχη από την εταιρία

Twitter: Αποχωρούν πέντε κορυφαία στελέχη από την εταιρία

Τέσσερα στελέχη που κατέχουν θέσεις υψηλής σημασίας στην εταιρία Twitter, πρόκειται να αποχωρήσουν, ενώ άλλο ένα στέλεχος θα «μετακομίσει» στην Google

Twitter: Αποχωρούν πέντε κορυφαία στελέχη από την εταιρία
Tέσσερα ανώτερα στελέχη του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν από την εταιρεία, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου Τζακ Ντόρσι.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσι έγραψε σε ανάρτησή του την Κυριακή το βράδυ ότι από την ομάδα του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν η Κέιτι Τζέικομπς Στάντον υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης, ο Κέβιν Γουέιλ υπεύθυνος προϊόντων, ο επικεφαλής του τμήματος μηχανικής Άλεξ Ρόετερ και ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων Μπράιαν Σίπερ.

Αναφερόμενος σε αυτό που χαρακτήρισε ως ανακρίβειες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντόρσι εξήρε τα τέσσερα στελέχη για τη δουλειά αλλά και τη συμβολή τους στην εταιρεία, δηλώνοντας πως αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει την αποχώρησή τους.

Κλείσιμο
Η αναλυτική ανάρτηση του Τζακ Ντόρσι για τα τέσσερα στελέχη του Twitter


Άλλο ένα τουίτ, στο οποίο δηλώνει «αιώνια ευγνώμων» προς τα τέσσερα στελέχη


Επίσης, χθες το βράδυ, ο Τζέισον Τοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας video streaming του Twitter, ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από την εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα εικονικής πραγματικότητας της Google. Ο Ντάρσι δεν τον είχε αναφέρει καν στην ανακοίνωσή του.

Η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Τζέισον Τοφ που ανακοινώνει την αποχώρηση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης