Δείτε τον πιο μικροσκοπικό υπολογιστή της αγοράς

Δείτε τον πιο μικροσκοπικό υπολογιστή της αγοράς

Στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι ο τέλειος σταθμός εργασίας, αφού παρέχει πλήρη ισχύ και λειτουργικότητα. Παράλληλα, αποτελεί τη  βέλτιστη λύση για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης

Δείτε τον πιο μικροσκοπικό υπολογιστή της αγοράς
Το Quest nano PC
είναι μια ολοκαίνουργια, εξαιρετικά προσιτή και αποδοτική πρόταση υπολογιστή για το σπίτι και το γραφείο. Μικρό όσο ένα stick, το
Quest nano PC συνδέεται στη θύρα HDMI μιας τηλεόρασης ή μιας οθόνης, μετατρέποντάς τη σε ένα πανίσχυρο PC.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο με το unpacked του Quest nano PC



Με διαστάσεις μόλις 11x3,8 εκατοστά και βάρος 49 γραμμάρια, πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη επεξεργαστική ισχύ το Quest nano PC καταπλήσσει με τις δυνατότητες και τις χρήσεις του.

Στο σπίτι ή στο εξοχικό, το Quest nano PC μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση στο σαλόνι  ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη ή τηλεόραση με HDMI θύρα. Με αυτόν τον τρόπο, η οθόνη αναβαθμίζεται όχι απλώς σε ένα media player, αλλά  σε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, ο οποίος, μαζί με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι κατάλληλος για ψυχαγωγία (ταινίες, πλοήγηση στο Διαδίκτυο, social media και online gaming) αλλά και εργασία (emails, παρουσιάσεις power point και excel).

Στο επαγγελματικό περιβάλλον, το Quest nano PC είναι ο τέλειος σταθμός εργασίας (thin client), αφού παρέχει πλήρη ισχύ και λειτουργικότητα όπως ένας desktop υπολογιστής, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και καταλαμβάνοντας μηδενικό χώρο στο γραφείο. Όταν χρειαστεί, μεταφέρεται άνετα παντού, από γραφείο σε γραφείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο επαγγελματικό ταξίδι, στο ραντεβού με τον πελάτη ή στο σπίτι στο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, αποτελεί τη  βέλτιστη λύση για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε καταστήματα και Infokiosks, αφού συνδέεται κατευθείαν στην HDMI θύρα μιας οθόνης, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο.

Το Quest nano PC είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies στην τιμή των 149 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης