Application για να ξεπαγώνει το αυτοκινήτό σας πριν βγείτε από το σπίτι

Application για να ξεπαγώνει το αυτοκινήτό σας πριν βγείτε από το σπίτι

Οι μέρες που χρειαζόταν η... ξύστρα ή η υπομονή ανήκουν στο παρελθόν, καθώς μπορείτε να ξεπαγώσετε τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά

Application για να ξεπαγώνει το αυτοκινήτό σας πριν βγείτε από το σπίτι
Είναι σίγουρα μια από τις πιο κουραστικές και ενοχλητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει κανείς στο αυτοκίνητό του. Ιδίως για όσους βιάζονται και θέλουν να ξεκινήσουν αμέσως, χωρίς να καθυστερούν με τα διάφορα «γιατροσόφια» ώστε να καθαρίσουν τον πάγο από τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους. 

Μια νέα εφαρμογή επιτρέπει να συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας από την ζεστασιά του σπιτιού σας, και να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό αλλά και τις αντιστάσεις των τζαμιών. Την ίδια στιγμή που εσείς ντύνεστε με την άνεσή σας και απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, το αυτοκίνητο ζεσταίνεται και παράλληλα ξεπαγώνει τα τζάμια του. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή, καθώς θα το βρείτε ζεστό και με καθαρό το παρμπρίζ για να ξεκινήσετε αμέσως.

Η εφαρμογή έχει πολλές παραμέτρους που αφορούν την θερμοκρασία του εσωτερικού, την ταχύτητα με την οποία θέλει να ξεπαγώσει τα παράθυρα κ.λπ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ενημερώσει μέσω του app την ώρα που θα μπει στο αυτοκίνητό του και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Η εφαρμογή εξελίχθηκε από την VW και εφαρμόζεται ήδη σε κάποια μοντέλα της εταιρίας. Όπως όμως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να βρεθούν οι μιμητές της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης