Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας για τον Στιβ Τζομπς

Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας για τον Στιβ Τζομπς

Ο 38χρονος Γερμανο-Ιρλανδός ενσαρκώνει τον εμβληματικό συνιδρυτή της Apple, σε σενάριο του Άαρον Σόρκιν και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ

Δείτε τον Μάικλ Φασμπέντερ στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας για τον Στιβ Τζομπς
Μετά από περιπέτειες περίπου δυο ετών και αφού άλλαξε στούντιο και καστ, η νέα ταινία για τη ζωή του Στιβ Τζομπς βρίσκεται πλέον στο στάδιο της τελικής παραγωγής. Τα γυρίσματα στην ευρύτερη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ήδη το πρώτο τρέιλερ ανέβηκε στο YouTube.

Ο 38χρονος Γερμανο-Ιρλανδός Μάικλ Φασμπέντερ ενσαρκώνει τον εμβληματικό συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς. Το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στη βιογραφία από τον Γουόλτερ Άιζακσον, έγραψε ο ο Άαρον Σόρκιν και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ (Slumdog Millionaire) Ντάνι Μπόιλ. Πρωταγωνιστούν επίσης η Κέιτ Γουίνσλετ, ο Τζεφ Ντάνιελς και ο Σεθ Ρότζεν στον ρόλο του Στιβ Βόζνιακ.

Το φιλμ περιστρέφεται γύρω από τρεις παρουσιάσεις προϊόντων, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους της καριέρας του Στιβ Τζομπς, με έμφαση στα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο. Πρόκειται για την παρουσίαση του πρώτου Macintosh, του υπολογιστή NeXT, όταν ο Στιβ Τζομπς είχε αποχωρήσει από την Apple και σχεδίασε ένα πολλά υποσχόμενο υπολογιστικό σύστημα με πρωτοπόρο για την εποχή λειτουργικό σύστημα, το οποίο αποτέλεσε το όχημα επιστροφής του στο Κουπερτίνο και τέλος του πρώτου iMac.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου, από τη Universal Pictures.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης