H Sony εμπλουτίζει την κορυφαία της σειρά Xperia Ζ

H Sony εμπλουτίζει την κορυφαία της σειρά Xperia Ζ

Το Ζ3+ είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει οθόνη 5,2 ιντσών, φοράει τον οκταπύρηνο Snapdragon 810, με 3 Gb RAM, διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 20,7 MPixels και ευρυγώνιο φακό της σειράς G

H Sony εμπλουτίζει την κορυφαία της σειρά Xperia Ζ
Έναν μήνα μετά από την παρουσίαση του στην Ιαπωνία, η Sony ανακοίνωσε ότι το νέο κορυφαίο της smartphone θα διατεθεί μέσα στον Ιούνιο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πιθανότατα για λόγους μάρκετινγκ, η ιαπωνική εταιρεία επιλέγει να του δώσει την ονομασία Z3+, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια συσκευή, η οποία παρουσιάστηκε ως Z4 στη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου.

Ενσωματώνει οθόνη LCD 5,2 ιντσών 1080p. Έχει πάχος 6,9 χιλιοστά και βάρος 144 γραμμάρια. Το πλαίσιο είναι μεταλλικό, από κράμα αλουμινίου και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα. H κύρια κάμερα του Xperia Z3+ έχει τον γνωστό, κορυφαίο αισθητήρα των 20,7 MPixels και ευρυγώνιο φακό της σειράς G, υποστηρίζοντας όπως και τα προηγούμενα μοντέλα τη λήψη βίντεο σε ανάλυση μέχρι 4K. Η μπροστινή διαθέτει επίσης ευρυγώνιο φακό και αισθητήρα 5,1 MPixels. 

Κλείσιμο
Το Ζ3+ φοράει τον οκταπύρηνο Snapdragon 810, με 3 Gb RAM. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 32 Gb, επεκτάσιμη με κάρτες microSDXC έως 128 Gb. Όπως όλα τα Xperia της σειράς Z, έτσι και το Ζ3+ είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ έχει αφαιρεθεί το καπάκι από τη θύρα USB, κάτι που σίγουρα θα κάνει ευκολότερη τη φόρτισή του.

Η Sony λέει ότι για μία ολόκληρη μέρα χρήσης αρκούν μόλις 45 λεπτά στην πρίζα, χρησιμοποιώντας φορτιστή Qualcomm Quick Charge 2.0 (για το single SIM μοντέλο). Το Ζ3+ υποστηρίζει συνδέσεις LTE Cat 6 (4G+), για ταχύτητες έως 300 Μbps -ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του δικτύου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης