Εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες μελανιών προτείνει η Epson

Εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες μελανιών προτείνει η Epson

Η νέα σειρά της ιαπωνικής φίρμας περιλαμβάνει μοντέλα με μελάνια για την εκτύπωση έως 12.000 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων

Εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες μελανιών προτείνει η Epson
Η Epson διευρύνει τη γκάμα των εκτυπωτών Ink Tank System με έξι καινούργια μοντέλα, τα οποία υπόσχονται εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φυσιγγών μελανιών. 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με μελάνια ικανά να εκτυπώσουν έως 12.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες -κατά το πρότυπο ISO/IEC24712.

Οι καινούριοι εκτυπωτές για οικιακή χρήση έχουν μελάνια αρκετά για δύο χρόνια. Τα μοντέλα L130 και L220 – σύμφωνα με την Epson - μπορούν να εκτυπώσουν 6.500 έγχρωμες και 4.000 ασπρόμαυρες σελίδες με χρήση αποκλειστικά και μόνο των μελανιών που περιλαμβάνει η συσκευασία. Επίσης, για οικιακή χρήση, τα μοντέλα L310, L365 και L455 διαθέτουν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρων μελανιών, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση ασπρόμαυρης εκτύπωσης στις 12.000 σελίδες.

Το μοντέλο L565, για οικιακή χρήση, έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά. Διαθέτει λειτουργίες αντιγραφής και σάρωσης με ανάλυση 1.200 dpi, δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση και λειτουργία φαξ με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 30 σελίδων.

Ο εκτυπωτής Epson L455 στοχεύει στις ανάγκες των οικιακών γραφείων ως μια λύση γρήγορης εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, και ενίοτε φωτογραφικών εκτυπώσεων, χωρίς υπολογιστή. Η μεγάλη οθόνη LCD που διαθέτει και η υποδοχή κάρτας SD καθιστά ακόμη ευκολότερη την εκτύπωση μεγάλης γκάμας έγχρωμων εγγράφων γραφείου σε μέγεθος A4, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, του διαφημιστικού υλικού και των παρουσιάσεων. 
Κλείσιμο

Το μοντέλο L365 διαθέτει λειτουργίες αντιγραφής και σάρωσης σε ανάλυση 1.200 dpi, δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi για εύκολη ασύρματη εκτύπωση και, όπως και τα μοντέλα L565 και L310, προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης έως 9,2 σελίδων το λεπτό. 

Όλα τα καινούργια μοντέλα με δυνατότητα Wi-Fi επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα Epson Connect, χάρη στην οποία μπορούν να εκτυπώνουν από οπουδήποτε στον κόσμο απλά στέλνοντας στον εκτυπωτή τις φωτογραφίες και τα έγγραφα μέσω email ή μέσω ενός απομακρυσμένου προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης. Η λειτουργία Epson Connect περιλαμβάνει και την εφαρμογή iPrint, για εύκολη εκτύπωση μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet.

Επίσης, με τα μοντέλα L455 και L565 είναι εφικτή η εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών απευθείας από φορητές συσκευές χάρη στη συμβατότητα με τη λειτουργία AirPrint της Apple και Cloud Print της Google.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης