Στην αγορά των premium τηλεοράσεων επικεντρώνεται η LG

Στην αγορά των premium τηλεοράσεων επικεντρώνεται η LG

Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα με επίπεδες και κυρτές οθόνες 55, 65 και 77 ιντσών

Στην αγορά των premium τηλεοράσεων επικεντρώνεται η LG
Η LG Electronics παρουσίασε στη Σεούλ τη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2015, ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα στρατηγική «dual premium», σύμφωνα με την οποία η εταιρεία θα αξιοποιήσει τα μοντέλα του 2015 προκειμένου να επικεντρωθεί στο premium κομμάτι της αγοράς τηλεοράσεων.
 
Με τη στρατηγική dual premium, η LG εμφανίζεται βέβαιη ότι θα διασφαλίσει την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά των premium TVs με τις συσκευές τεχνολογίας OLED και ταυτόχρονα θα διευρύνει το μέγεθος της κατηγορίας των premium συσκευών, ώστε να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για τις νέες τηλεοράσεις Prime UHD.

Η LG προχώρησε στα αποκαλυπτήρια μιας εντελώς νέα σειράς τηλεοράσεων OLED, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα με επίπεδες και κυρτές οθόνες 55, 65 και 77 ιντσών.

Η κορεατική εταιρεία τοποθετεί τις τηλεοράσεις Prime UHD πάνω από τις Ultra HD, αφού – όπως υποστηρίζει - αξιοποιούν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οι τεχνολογίες ColorPrime και Ultra Luminance, πάνελ 4K In-Plane Switching (IPS) και αλγόριθμο επεξεργασίας Prime Mastering Engine, προκειμένου να προσφέρουν στον καταναλωτή μια πραγματικά premium κινηματογραφική εμπειρία. 

Η τεχνολογία LG ColorPrime χρησιμοποιεί σωματίδια LED με επίστρωση φωσφόρου, ώστε να διευρύνει την παλέτα των χρωμάτων που είναι σε θέση να αποδώσει η οθόνη, αυξάνοντας έτσι το βάθος πεδίου και το ρεαλισμό της εικόνας. 
Κλείσιμο

Η τεχνολογία Ultra Luminance βελτιώνει τη φωτεινότητα και την ανάλυση της εικόνας, αναλύοντας διαρκώς τα πιο φωτεινά και τα πιο σκοτεινά σημεία του περιεχομένου. To πάνελ 4K IPS της LG υπόσχεται κορυφαία ποιότητα εικόνας, με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. 

Τέλος, ο αλγόριθμος επεξεργασίας Prime Mastering Engine φροντίζει για τη βέλτιστη ρύθμιση των παραμέτρων λειτουργίας της τηλεόρασης, ώστε ο θεατής να απολαμβάνει εικόνα premium επιπέδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης