Ζητούνται εθελοντές για ερωτικό πείραμα μέσω... smartphone

Ζητούνται εθελοντές για ερωτικό πείραμα μέσω... smartphone

Θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της συνεργασίας Durexlabs και Siren που υπόσχεται οργασμό μέσω κινητού τηλεφώνου

Ζητούνται εθελοντές για ερωτικό πείραμα μέσω... smartphone
Το ότι οι startup εταιρίες, νεοφυείς εταιρίες επί το ελληνικότερον, αποτελούν τη νέα τάση στο σύγχρονο επιχειρείν δεν αποτελεί είδηση. Είναι όμως νέο, αναμφίβολα εντυπωσιακό, ότι startup εταιρία ανέπτυξε ειδική εφαρμογή που εξασφαλίζει οργασμό μέσω Smartphone.
 
Το καινοτόμο – και από τεχνολογικής και από σεξουαλικής άποψης- προϊόν προέκυψε από τη συνεργασία της Durexlabs (πρόκειται για το τμήμα έρευνας ψηφιακής τεχνολογίας της γνωστής εταιρίας προφυλακτικών Durex) και της Siren, μιας νεοφυούς επιχείρησης που ίδρυσε και διευθύνει η βιοχημικός, βιοφυσικός και εικαστικός καλλιτέχνης Susie Lee. Αμφότερες οι πλευρές, με ανακοίνωσή τους, δηλώνουν υπερήφανες για το πρωτοποριακό επίτευγμα και υπόσχονται πως σηματοδοτεί μία σύγχρονη σεξουαλική επανάσταση.
 
«Έχοντας βαθιά γνώση της διέγερσης και των ερεθισμάτων, ήταν φυσικό για εμάς να δούμε πώς θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε με την ψηφιακή τεχνολογία. Αντλήσαμε έμπνευση από τις σύγχρονες συνήθειες και την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτησή μας από τη κινητή τεχνολογία για τα πάντα στην καθημερινή μας ζωή και η έρευνα αγοράς μας εντόπισε  μια πραγματική επιθυμία για την τεχνολογία αυτή ενσωματωμένη στην σεξουαλική μας ζωή» δήλωσε ο επικεφαλής της Durexlabs.
 
Κλείσιμο
Από την πλευρά της η Susie Lee, επικεφαλής της Siren  ανέφερε ότι ήταν απίστευτα συναρπαστική διαδικασία το να εργαστεί με τη Durexlabs. «Μέσα από την εξάπλωση των smartphones, των socialmedia και των εφαρμογών γνωριμιών, η τεχνολογία έχει αποδειχθεί ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μέσο στην προσέγγιση των ανθρώπων και τη διατήρηση στενών σχέσεων. Με τη Durexlabs κάνουμε το επόμενο ζωτικό βήμα αγκαλιάζοντας την τεχνολογία για να ενισχύσουμε την ανθρώπινη σύνδεση στο υπνοδωμάτιο και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή» ανέφερε η Susie Lee, που θεωρείται μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας.
 
Μάλιστα, η εταιρία αναζητεί εθελοντές  από όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν αυτό το νέο τεχνολογικό επίτευγμα. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του εκ των προτέρων για πληροφορίες από τη Durexlabs μέσω του durex.com όπου θα λάβει μια πρώτη ματιά και δωρεάν δυνατότητα πρόσβασης για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης